Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή είναι η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, καθώς η μικρή διαφορά που υπήρχε στις τελευταίες συζητήσεις αναμένεται να καλυφθεί.
Το deal με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 22χρονο εξτρέμ αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του, ενώ ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα υπογράψει, αν όλα πάνε καλά, πενταετές συμβόλαιο.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κλείσει τη συμφωνία, καθώς «ψήθηκε» πολύ από τον Ίλια Ίβιτς για τις δυνατότητες, τις προοπτικές αλλά και τη μεταπωλητική αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή.
Παράλληλα, ο Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται μια ανάσα από την Σπέτσια. Όλα δείχνουν πως μετά τον τελικό Κυπέλλου ο Ιταλός εξτρέμ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, πιθανότατα με τη φόρμουλα του δανεισμού με οψιόν αγοράς.
SportFm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









