Μαρτίνς: «Θα παίξουμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με Παναιτωλικό και Άιντραχτ»

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (30/10) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στο ματς τόσο με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, όσο και σε αυτό με την Άιντραχτ, τονίζοντας πως θα παίξουν με την καλύτερη ενδεκάδα.

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη:«Είναι πολύ καλύτερα τις τελευταίες μέρες θα έρθει μαζί μας στο Αγρίνιο και τις τελευταίες ώρες θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του εκεί. Η μόνη απουσία που έχουμε θα είναι ο Μπουχαλάκης, ο οποίος θα απουσιάσει από το παιχνίδι».

Για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό:«Δεν θα επηρεαστεί το πλάνο γιατί έχουμε πολύ χρόνο αποκατάστασης από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχαμε σχεδόν μια εβδομάδα. Όλη η ομάδα είναι διαθέσιμη για τα δύο αυτά παιχνίδια, ενώ υπάρχει αρκετός χρόνος από το παιχνίδι του Σαββάτου και αυτό με την Άιντραχτ.

Ο σχεδιασμός έγινε έτσι ώστε όλοι οι παίκτες που θα παίξουν στον Παναιτωλικό να είναι διαθέσιμοι και για την Άιντραχτ. Θα επιλέξουμε τους παίκτες που θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, που είναι πιο καλοί και ικανοί, ώστε να παίξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και στα δύο παιχνίδια».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί