Κάποιοι αθλητές αντιδρούν και κάποιοι άλλοι… «Μέχρι τη Μελβούρνη θα έχω κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου», δηλώνει η Σάκκαρη

Στην εποχή του κορωνοϊού σε κάθε μεγάλη διοργάνωση πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Με την τενιστικη σεζόν να οδεύει προς το φινάλε της το ενδιαφέρον στρέφεται στην εκκίνηση της νέας και ήδη οι αυστηροί περιορισμοί που έχουν ανακοινώσει οι Αυστραλοί εν όψει του Grand Slam της Μελβούρνης έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

Ειδικά από τη στιγμή που το 30% των αθλητών και των αθλητριών που μετέχουν στο τουρ δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη και πιο διοργανωτές ξεκαθάρισαν ότι οι ανεμβολιαστοι δε θα μπουν στη χώρα.

Σ αυτήν την κατηγορία δεν ανήκει η Μαρία Σάκκαρη η οποία έγραψε ιστορία σήμερα με την πρόκριση της στο WTA FINALS μετά τη νίκη της στο Kremlin Cup όπου μίλησε και για τα όσα συμβαίνουν πριν το τουρνουά της Αυστραλίας.

Κι η αφορμή ήταν η ερώτηση για την πιθανή καραντίνα που μπορεί να επιβληθεί στους αθλητές με την άφιξη τους εκεί κάτι ποτέ είχε συμβεί και πέρσι όταν δρν είχαν καν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί.

«Πιστεύω ότι δεν θα είναι όπως το φετινό Australian Open, αυτό ελπίζω δηλαδή!», ήταν τα λόγια της Μαριας και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως όχι μόνο είναι εμβολιασμένη αλλά θα κάνει σύντομα και την τριτη δοση:

«Ακούμε ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα για όποιον είναι εμβολιασμένος, εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη από τον Μάρτιο. Θα έχω κάνει και τρίτο μέχρι τότε! Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για εμάς. Πιστεύω ότι η Tennis Australia θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και δεν θα μας έχουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες! Δεν ξέρουμε ακόμα τους κανονισμούς, αλλά δεν πιστεύω ότι δεν θα είναι το ίδιο με φέτος».

Θυμίζουμε ότι μεγάλο θέμα άνοιξε με την υποχρέωση εμβολιασμού για όλους τους τενίστες που θα λάβουν μέρος στο Αυστραλιανό OPEN.

Ήδη ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ο Τζόκοβιτς, έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να υποκύψει και ως εκ τούτου δεν θα λάβει μέρος (Περισσότερα ΕΔΩ).

(

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί