EuroLeague: Τέλος και επίσημα ο Μπερτομέου

Με ψήφους 6-5 οι μέτοχοι της EuroLeague αποφάσισαν το οριστικό τέλος του Τζόρντι Μπερτομέου από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά και την ψηφοφορία που διεξήχθη μέσω zoom, ο CEO της διοργάνωσης θα αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι με ψήφους 6-5. Συγκεκριμένα εκείνοι που ψήφισαν υπέρ της απομάκρυνσής του ήταν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζάλγκιρις Κάουνας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ κατά οι Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια και στο τέλος η Αναντολού Εφές.

Επιπλέον η Μακάμπι πρότεινε στους μετόχους να μπει «φρένο» στις πειθαρχικές διώξεις κατά φυσικών προσώπων και ομάδων, κάτι για το οποίο ενημέρωσε τον Τζόρντι Μπερτομέου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συζητηθεί μεταξύ των ομάδων.

Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί το «πάγωμα» των πειθαρχικών διώξεων, αυτομάτως θα παύσουν να ισχύουν και οι διώξεις οι οποίες έχουν ήδη ασκηθεί τις τελευταίες εβδομάδες κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όπως είναι γνωστό είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόσο στις 26 Οκτωβρίου, όσο και τρεις ημέρες αργότερα για αναρτήσεις στα social media.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί