Εθνική μπάσκετ : 1η Απριλίου κυκλοφορούν τα πρώτα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά

Η Εθνική μπάσκετ θα διεκδικήσει την επιστροφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008, μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ (02-07/07). Στη διάθεση του κοινού τίθεται μέρος των εισιτηρίων

Στην κυκλοφορία βγαίνει από την 1η Απριλίου το 20% των συνολικών εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το ένα από τα 4 τουρνουά που δίνουν “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισιού, με την συμμετοχή ακόμα της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αιγύπτου και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, η Εθνική μπάσκετ θα παίξει στις 03/07 με τη Δομινικανή Δημοκρατία και στις 04/07 με την Αίγυπτο. Στις 05/07 δεν θα γίνουν αγώνες, ενώ στις 6/7 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 7/7 ο τελικός.

Στον άλλο όμιλο -τον πρώτο του τουρνουά- συμμετέχουν Σλοβενία, Νέα Ζηλανδία και Κροατία. Στη νοκ άουτ φάση περνούν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Αν η Ελλάδα τερματίσει πρώτη, θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη του πρώτου ομίλου και αν τερματίσει δεύτερη, την πρώτη του πρώτου ομίλου.

Σε περίπτωση πρόκρισής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Εθνική μπάσκετ θα μπει σε όμιλο με Αυστραλία, Καναδά και το νικητή του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι (2-7/7) το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του ενός Προολυμπιακού Τουρνουά. Η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει μέσω αυτού την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να δουν από κοντά σημαντικές αναμετρήσεις και μεγάλους αστέρες και άλλων χωρών.

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Τουρνουά και το 20% του συνολικού αριθμού, θα διατεθούν με σημαντική έκπτωση μέχρι να εξαντληθούν, με τιμές που θα αρχίζουν από 10 ευρώ!

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού, λοιπόν, έρχεται σε λίγες μέρες ηλεκτρονικά, ενώ θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες για τη διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων μεταξύ των οποίων και τα Court Seats και τα VIP.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί