Εθνική Ελλάδος – Συνάντηση της ΕΠΟ με Φαν Σιπ για νέο συμβόλαιο

Το συμβόλαιο του Τζον Φαν Σιπ ολοκληρώνεται μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όμως ο Ολλανδός τεχνικός έχει συνάντηση με την ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον του στη «γαλανόλευκη». Η πορεία της Εθνικής ομάδας δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αφού πολύ δύσκολα […]

Το συμβόλαιο του Τζον Φαν Σιπ ολοκληρώνεται μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όμως ο Ολλανδός τεχνικός έχει συνάντηση με την ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον του στη «γαλανόλευκη».


Η πορεία της Εθνικής ομάδας δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αφού πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ μετά την ήττα από τη Σουηδία, όμως σήμερα θα συζητηθεί στο προεδρείο της ομοσπονδίας το θέμα της παραμονής του Ολλανδού.

Από την πλευρά της ΕΠΟ δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση τουλάχιστον προς το παρόν, όμως υπάρχει θετικό κλίμα για να τα βρουν οι δυο πλευρές και Φαν Σιπ να συνεχίσει στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας και μετά το πέρας των προκριματικών του Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του λήγει μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο, με την ηγεσία της ΕΠΟ να έχει μεταφέρει την πρόθεσή της να συνομιλήσει με την πλευρά του προπονητή στο τέλος των υποχρεώσεών της ομάδας.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί