Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, με φόντο τα επίσημα παιχνίδια με την Μολδαβία (11/10) και τον Κοσοβο (14/10) για το Nations League.
Ντεμπούτο με τη γαλανόλευκη κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάνει ο Σωκράτης Διούδης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει στη «γαλανόλευκη», έπειτα από δύο χρόνια, και θα χρησιμοποιηθεί ως αριστερός στόπερ, κουμπώνοντας μαζί με τον Στράτο Σβάρνα που διατηρείται στο κέντρο της άμυνας.
Αριστερό μπακ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ενώ δεξιά είτε θα παραμείνει ο Μιχάλης Μπακάκης είτε θα πάρει φανέλα βασικού ο Λάζαρος Ρότα.
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα είναι ο ένας από τους δύο χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Κουρμπέλη που διατηρείται στην ενδεκάδα.
Στη μεσοεπιθετική τριάδα θα είναι πιθανότατα οι Δημήτρης Λημνιός, Ταξιάρχης Φούντας και Κώστας Φορτούνης. Οι δύο τελευταίοι θα είναι νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με τα πρόσφατα παιχνίδια. Για την κορυφή της επίθεσης έχει προβάδισμα ο Βαγγέλης Παυλίδης.
(Sportfm – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέο χτύπημα στην κτηνοτροφία: Μετά τη Λέσβο, συναγερμός και στη Θεσσαλονίκη με τον αφθώδη πυρετό
- ΥΠΕΞ: Επέστρεψαν με ασφάλεια πάνω από 2.000 ‘Ελληνες από την εμπόλεμη ζώνη
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε τάνκερ Deyna
- Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους
- Γαλλία-Δημοτικές εκλογές: 2ος γύρος τεστ έναν χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές.
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,3% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιανουάριο
- Επιστήμονες δημιούργησαν τον πρώτο οισοφάγο σε εργαστήριο
- Το Κρεμλίνο κουνάει το «μαντήλι»: Η Ρωσία θα κάνει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα συμφέροντά της
- Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον Π. Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης
- Σαν ηθοποιοί! Δείτε τι εκπαιδεύτηκαν να κάνουν χαριτωμένα παπαγαλάκια, vid









