Μέσα στην νέα εβδομάδα θα ντυθεί στα πράσινα ο Αντονίτο. Ο 33χρονος άσος θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό για να ενισχύσει την δεξιά πλευρά της άμυνας της ομάδας. Αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες για να περάσει από τις ιατρικές και τις εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα το οποίο θα έχει διάρκεια δύο χρόνια.
Φυσικά αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως ο Αντονίτο δεν θα έρθει για να αποτελέσει την δεύτερη επιλογή του Πογιάτος στο δεξί άκρο της άμυνας πίσω από τον Σάντσες. Ο 33χρονος έρχεται να δώσει μάχη με τον Αργεντινό για το ποιος από τους δύο θα είναι η πρώτη επιλογή.
Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είχε προτάσεις από ομάδες στην Ισπανία για να συνεχίσει σε αυτές την καριέρα αλλά εκείνος επέλεξε να μετακομίσει στην Ελλάδα με την σύζυγό του να είναι έγκυος. Απόφαση η οποία δείχνει ότι στόχος του δεν είναι να έρθει στην χώρα μας και να μείνει στον πάγκο αλλά να δώσει μάχη για τη θέση του βασικού.
Από sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ο χειμώνας του 2025-2026 ήταν ο 3ος βροχερότερος και ο 2ος θερμότερος στην Αθήνα
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Σε τι φέρεται να συμφώνησε το Ιράν – Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνομιλούν με τους «κατάλληλους ανθρώπους»
- Κι όμως είναι αληθινά! Σπάνια ανθισμένα δέντρα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο, Vid
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
- Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Ευρήματα-σοκ σε πείραμα με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης









