Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα ΑΡΗΣ-ΑΕΚ ανακοινώνουμε τα ακόλουθα.
1. Μετά την επιστολή του προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν (Τρίτη 2 Μαϊου) ο ορισμένος για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΕΚ διαιτητής ακύρωσε την έλευση του.
2. Ο ορισμένος για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γερμανός διαιτητής δεν ακύρωσε την έλευση του επειδή, μετά από χρόνια, έχει αποσυρθεί από τον πίνακα διαιτητών Εlite της UEFA και ανήκει μόνο στην Γερμανική Ομοσπονδία.
3. Καταβλήθηκε προσπάθεια αντικατάστασης του διαιτητή που ακύρωσε, αλλά απέβη άκαρπη, αφού ουδείς Ευρωπαίος διαιτητής Elite ή Α’ κατηγορίας ΟΥΕΦΑ δέχεται πλέον να έρθει στην Ελλάδα.
4. Καταβλήθηκε προσπάθεια πρόσκλησης διαιτητή Elite από άλλη Συνομοσπονδία και βρέθηκε διαιτητής αυτής της κατηγορίας, αλλά το Υπουργείο Εξωτερικών μας ενημέρωσε ότι η έκδοση visa για τον διαιτητή αυτόν ήταν αδύνατη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
5. Υπενθυμίζουμε στους πάντες ότι η επιστολή Τσέφεριν οφείλεται σε υπαιτιότητα τρίτων, όχι της ΕΠΟ, σε αυτή δε την επιστολή επαινείται και εξαίρεται η προσπάθεια της ΕΠΟ για την πρόσκληση Elite διαιτητών.
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονιστικό βίντεο: Τρεις Aμερικανοί διασώθηκαν από ελικόπτερο της αστυνομίας μετά από πτώση σε πάγο
- Άκης Σκέρτσος: Είναι η Ελλάδα μια αφιλόξενη χώρα για τους νέους;
- Πιερρακάκης: «Η έλλειψη αποτελεσματικότητας διαβρώνει την εμπιστοσύνη στις κοινωνίες»
- Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε σήμερα μεγάλες επενδύσεις στη Συρία
- Γαλλία: Mασκοφόρος άνδρας έριξε χειροβομβίδα σε κομμωτήριο – 6 τραυματίες, vid
- Τσίπρας από Ιωάννινα: «Χρειάζεται διαφάνεια παντού και άνεμος εντιμότητας και δικαιοσύνης»
- Άμυνα και εξοπλιστικά: Για ανάγκη «αλλαγής κουλτούρας» στην Ευρώπη μίλησε ξανά ο Δένδιας
- Πακιστάν: Σύλληψη τεσσάρων υπόπτων για τη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε τζαμί στο Ισλαμαμπάντ
- Αγγλία: Βασίλισσα ομορφιάς σκοτώθηκε τραγικά όταν την συνέθλιψε το αυτοκίνητό της
- Καλιφόρνια: 4 άνθρωποι πέθαναν από μανιτάρια τύπου «Death Cap»









