Εκτός εαυτού ο Γιάννης μετά από ιστορικό ρεκόρ απέναντι στους Πέισερς – Τι έγινε με την μπάλα του αγώνα που τον εξόργισε

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ιστορική επίδοση που έκανε στο παιχνίδι των Μπακς με τους Πέισερς, καθώς πέτυχε 64 πόντους. Ο λόγος ήταν η μπάλα του αγώνα, την οποία αναζήτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης όπως συνηθίζεται όταν κάποιος πετυχαίνει ρεκόρ. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να την εντοπίσει γιατί, όπως αναφέρεται, την […]


Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ιστορική επίδοση που έκανε στο παιχνίδι των Μπακς με τους Πέισερς, καθώς πέτυχε 64 πόντους. Ο λόγος ήταν η μπάλα του αγώνα, την οποία αναζήτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης όπως συνηθίζεται όταν κάποιος πετυχαίνει ρεκόρ.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να την εντοπίσει γιατί, όπως αναφέρεται, την είχε πάρει ο προπονητής των Πέισερς μαζί του στα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν έξαλλος με αυτή την κίνηση και μάλιστα έτρεξε στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας για να ζητήσει τον λόγο.

Στις δηλώσεις του, ο Αντετοκούνμπο τόνισε: «Δεν έχω ιδέα αν έχω την μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το συναίσθημα της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα τη δώσω στη μητέρα μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ είναι πέμπτος στα τρίποντα, εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε την μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις την μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA».

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί