Έκανε έφεση για την τιμωρία ο Παναθηναϊκός – Τι ισχύει με το VAR

H απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, μετά το ματς με τον Ιωνικό δεν έμεινε αναπάντητη από πλευράς «πράσινων»…Αντιθέτως, σήμερα (26/10) το πρωί, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να καταθέσει έφεση για την εν λόγω απόφαση, περιμένοντας αυτή να αλλάξει, ενώ το αίτημά της θα εξεταστεί τις […]

H απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, μετά το ματς με τον Ιωνικό δεν έμεινε αναπάντητη από πλευράς «πράσινων»…
Αντιθέτως, σήμερα (26/10) το πρωί, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να καταθέσει έφεση για την εν λόγω απόφαση, περιμένοντας αυτή να αλλάξει, ενώ το αίτημά της θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες.
Από εκεί και πέρα, σχετικά με το θέμα της χρήσης VAR στο αυριανό (27/10) ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε καποια επικοινωνία μεταξύ των ομάδων.
Το «τριφύλλι» έκανε το δικό του αίτημα και οι Περιστεριώτες το δικό τους. Η ουσία βέβαια δεν αλλάζει και το εν λόγω παιχνίδι θα γίνει με την χρήση τεχνολογίας, τα έξοδα του οποίου θα καλυφθούν από τους συλλόγους.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί