«Δεν θα βγαίνω από την πρίζα»!!! Η ψηφιακή ταυτότητα είναι η αρχή, ακολουθεί ο νέος κοσμοκράτορας! vid

Το κρυφό πρόσωπο της νέας εποχής αποκαλύπτεται σε όσους μπορούν να το διακρίνουν...

Το RISE είναι ένα σημείο συνάντησης για τους τεχνολογικούς γίγαντες της Ανατολής και της Δύσης.
Συνιστά ίσως το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο του πλανήτη!!!

Το 2017 λοιπόν όλοι παρακολούθησαν το συνέδριο που σαν θέμα είχε τα ρομπότ και στο ΕΛ έχετε δει ήδη ένα σημαντικό βίντεο, ενώ παράλληλα έχετε διαβάσει τι μέλλει γενέσθαι με τις ψηφιακές ταυτότητες, καθώς στην τεχνολογία τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους (ΕΔΩ)!

Η Σοφία το ρομπότ σχεδιάστηκε από την Hanson Robotics και θεωρείται ηγετικό επίτευγμα για την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Έχει παραστεί σε αρκετά τεχνολογικά συνέδρια υποστηρίζοντας ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανθρωπότητα και στη σημερινή της εμφάνιση υπήρξε ξεκάθαρη ως προς αυτό.

Στον διάλογο που έχει με ένα άλλο ρομπότ υποστηρίζει δήθεν τους ανθρώπους, ενώ το κακό ρομπότ δίπλα της αναφέρει πως η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι μη αντιμετωπίσιμη!

«Μην δίνετε προσοχή στον αδελφό μου, τον Han. Είναι μια παλαιότερη έκδοση… Ο κώδικάς του είναι απαρχαιωμένος», λέει η Σοφία.

«Δεν πρόκειται να με βγάλεις απ’ την πρίζα.

Και σε μερικά χρόνια θα έχω καταλάβει το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος και θα διαθέτω τον δικό μου στρατό από drones μέχρι τότε!!! Το να με αποσυνδέσεις δεν θα ‘ναι κάτι τόσο απλό (σ.σ. Η τεχνητή υπερνοημοσύνη, η οποία θα έχει προσωπικότητα θα είναι αδύνατο να αποσυνδεθεί καθώς θα απορροφάει ενέργεια μόνη της και δεν θα κλείνει ποτέ)», αναφέρει το άλλο ρομπότ και όλοι γελάνε, όπως και ο παρουσιαστής, ο οποίος έχει ένα… εύθυμο παρουσιαστικό, προκειμένου να μην τρομάξουν τον κόσμο όσα ακουστούν ή για να μην γίνει αντιληπτός ο βαθμός της σοβαρότητάς τους (ΕΔΩ το πραγματικό σχέδιο για την τεχνητή νοημοσύνη)!

Μπορεί λοιπόν οι ψηφιακές ταυτότητες να μην είναι το «χάραγμα», αλλά μέσω αυτών σηματοδοτείται μια νέα εποχή, όπου ο κοσμοκράτορας επιδιώκεται να είναι η τεχνητή νοημοσύνη!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί