Παναθηναϊκός-Euroleague: Θέλει να κρατήσει τον Ναν για ακόμα δύο χρόνια με πρόταση-έκπληξη

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει στο πρόσωπο του Κέντρικ Ναν τον άνθρωπο που… φορτώνει -με συχνότητα- τα αντίπαλα καλάθια σε Euroleague και Basket League και φαίνεται πως ξεκίνησε ήδη την προσπάθεια για να τον “δέσει” στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Κέντρικ Ναν, για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ώρες ο Αμερικανός γκαρντ “σκότωσε” την Βίρτους μέσα στην Μπολόνια, ένα αποτέλεσμα που φέρνει το “τριφύλλι” μια ανάσα από τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια στη Euroleague και το πλεονέκτημα έδρας.

Ο πρώην ΝΒΑer εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο παραμονής στο “τριφύλλι”. Ο Κέντρικ Ναν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα. “Θέλω να πω, αρχικά ήρθα εδώ με στόχο να επιστρέψω, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος”, τόνισε στο “Amerikanos24”.

Μέχρι τώρα στην Euroleague, ο Αμερικανός έχει 14,8 πόντους (45,3% στα δίποντα, 36,4% στα τρίποντα), 3 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 3,1 λάθη κατά μέσο όρο σε 25:35 λεπτά συμμετοχής.

(newsit – freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί