Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στα 77κ. της κατηγορίας Gi και πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση ανεβαίνοντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο βάθρο.
Στην απαιτητική κατηγορία των 77κ. ο Πολύδωρος ξεκίνησε από τη φάση των «16» όπου επιβλήθηκε του Γερμανού Χεσε με 5-0. Στα προημιτελικά ο Ελληνας πρωταθλητής πάλεψε με τον Ρουμάνο Σεμπαν και μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 9-2.
Στα ημιτελικά ο Πολύδωρος αντιμετώπισε τον Μανζό από την Γαλλία και ηττήθηκε με 5-2 και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο πάλεψε με τον Ισραηλινό Παπέρνι και επικράτησε με 5-2 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Στα 100κ. της κατηγορίας Gi ο Ηλίας Μπούκης έφτασε μία ανάσα από τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, αλλά στα ρεπεσάζ ηττήθηκε από τον Λι (Κιργιστάν).
Τέλος ο Γιάννης Καργιωτάκης απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί είναι ο καλύτερος αθλητής διαχρονικά στην Πάλη υποταγής. Σε ακόμα μία διοργάνωση ήταν αξιόμαχος κι έφτασε μία ανάσα από ακόμα ένα μετάλλιο. Στα 130κ. ηττήθηκε στον μικρό τελικό από τον Αμερικανό Χάνσεν και δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο.
(newsit – freepik photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ θα ταξιδέψει στην Κίνα από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου
- Λαϊκές αγορές: Αυτό θα ισχύσει την Καθαρά Δευτέρα
- Πολεμικό Ναυτικό – Ορμή 1/26: Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων σε Σαρωνικό και Αργολικό κόλπο
- Όρμπαν: Η Κάλας θέλει να κάνει ό,τι απέτυχαν οι Χίτλερ και Ναπολέων, vid
- «Cumulonimbus»: Το γιγάντιο νέφος που προκάλεσε έντονη καταιγίδα στην Αττική – Η ανάρτηση Καλλιάνου
- Έπος: Σικελός εκπαίδευσε τον σκύλο του στην…παρανομία! Vid
- Άγριο έγκλημα στο Ντουμπάι! Αιγύπτιος σκότωσε τη σύζυγό του που είχε καρκίνο, επειδή του ζήτησε να βρει δουλειά
- Νέες διαδηλώσεις και επεισόδια σήμερα στην Τεχεράνη
- Στη Ρωσία πυρπόλησαν «παιδική» κούκλα για να ξορκίζουν τα κακά πνεύματα, vid
- Η Αθήνα στην πρώτη θέση: Οι Βρετανοί αναζητούν τις πιο ηλιόλουστες πόλεις!









