Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον Έλληνα αθλητή μετά το τέλος του αγώνα να κάνει δηλώσεις, στις οποίες ξέσπασε, αναφέροντας πως έγιναν λάθος χειρισμοί και αδικίες στα πληρώματα από την ομοσπονδία, τονίζοντας ότι ο προπονητής του είχε μεγάλη ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα και την απώλεια μεταλλίου.
«Με ενοχλούν κάποια πράγματα. Με έχουν επηρεάσει πάρα πολύ από χθες (σ.σ. 02.08.2024). Κάποια πράγματα, τα οποία είναι άδικο να γίνονται για κάποιους ανθρώπους. Εμένα με πειράζει πάρα πολύ. Η Ομοσπονδία είναι λάθος σε αυτό, ο προπονητής είναι λάθος, τα έχω ξαναπεί. Χθες κοιμήθηκα τρεις ώρες το βράδυ και σήμερα είχα αυτό το αποτέλεσμα», είπε ο Έλληνας κωπηλάτης μετά τον τελικό.
Η συγγνώμη του Στέφανου Ντούσκου
Παράλληλα ο Ντούσκος ζήτησε συγνώμη που δεν κατάφερε να φέρει ένα ακόμη μετάλλιο στην Ελλάδα, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στην οποία αναφέρει:
«Έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σήμερα δυστυχώς δεν κατάφερα να γυρίσω πίσω με ένα μετάλλιο.. Στο τέλος όμως της ημέρας αυτό είναι ο πρωταθλητισμός.
Όποιος είναι στην καλύτερή του μέρα κερδίζει στις λεπτομέρειες και για εμένα δεν ήταν αυτή η μέρα. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή τη φορά, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια για εμένα, γιατί ένα πράγμα που έχω μάθει τόσα χρόνια στο κουπί είναι ότι όσο κι αν πονάς όσο κι αν αδικείσαι μην τα παρατάς ποτέ!
Μέσα από μεγάλες δυσκολίες κατάφερα να κερδίσω ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο κι αυτό είναι που μου δίνει δύναμη για την συνέχεια.
Εις το επανιδείν».
Newsit – ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ ξεσπά με κεφαλαία γράμματα: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!»
- Συνέρχεται σταδιακά η Κούβα από το γενικευμένο μπλακ άουτ
- Για «άνευ προηγουμένου επιδημία μηνιγγίτιδας» μιλάει ο Βρετανός Υπ. Υγείας
- Βαγδάτη: Αερομαχία με ιρανικό drone εν ώρα… δείπνου, vid
- Μακρόν: Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα πάρουμε ποτέ μέρος σε επιχειρήσεις στα Στενά του Ορμούζ
- Κώτσηρας: Ό,τι είναι εφικτό στο πλαίσιο του δημοσιονομικού επιτρεπόμενου, είμαστε εδώ για να το κάνουμε
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα έχει πλέον εξελιχθεί σε χώρα που συμβάλλει στην ευρωπαϊκή χρηματοοικονομική ενοποίηση
- Ιράν: Οι αρχές καλούν τον λαό να διαδηλώσει σε όλες τις πόλεις
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο αφθώδης πυρετός απειλεί την κτηνοτροφία
- «Σας εξαπάτησαν»: Ηχηρή παραίτηση αξιωματούχου του Τραμπ εξαιτίας του πολέμου









