Άγριο ξύλο σε αγώνα NASCAR (+video)

Σε ρινγκ πυγμαχίας μετέγραψαν τα πιτς δύο θερμόαιμοι οδηγοί σε αγώνα ΝASCAR στην πίστα του Martinsville.

Οι αγώνες αυτοκινήτου δεν είναι πάντα ένας τόπος για “καλά παιδιά” και τα αίματα ανάβουν πολύ εύκολα. Ιδίως στις ΗΠΑ όπου το κοινό διψά για τέτοιου είδους θεάματα εντός και εκτός πίστας.

Αυτή τη φορά τις διαφορές τους με τον παραδοσιακό αμερικάνικο τρόπο, τις γροθιές, αποφάσισαν να λύσουν δύο οδηγοί, οι Ty Gibbs και Sam Mayer μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως βλέπουμε στο video τα αίματα ήταν ήδη πιο πυρακτωμένα και από τα μέταλλα των αυτοκινήτων όταν σταμάτησαν στα πιτς. Και μετά τις πρώτες αναγνωριστικές σπρωξιές ήρθαν και οι γροθιές.

Οι “ψιλές” που έπεσαν ήταν αρκετές, πριν επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι για να τους χωρίσουν.

O 20χρονς Gibbs κατηγόρησε τον Mayer ότι στον τελευταίο γύρω τον χτύπησε από πίσω και του στέρησε να κερδίσει εκτός των άλλον και ένα βραβείο 100.000 δολαρίων.

Μάλιστα τον έριξε στον τοίχο και έτσι ο Gibbs που ήταν στην πρώτη θέση για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, βρέθηκε εκτός διεκδίκησης του επάθλου.

Ο Gibbs -με το κράνος- ζήτησε εξηγήσεις και τα πράγματα οξύνθηκαν για να φθάσουν σε αυτό το σημείο που βλέπουμε στο video, με τον Μeyer να φεύγει από το σημείο με ένα μαυρισμένο μάτι και αρκετούς μώλωπες.

Προσοχή σκληρές εικόνες.

(automoto. gr / photo: video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί