Όλα δείχνουν πως ο Μάρκο Λιβάγια πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-2). Μετά τη χθεσινή εξέλιξη του οριστικού «ναυαγίου» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» πιθανότατα σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ θα ενημερωθεί να αφήσει εκτός πλάνων του τον Κροάτη φορ μέχρι να αποχωρήσει.
Από τη στιγμή που ο 27χρονος άσος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει, οι «κιτρινόμαυροι» όπως έχουν πράξει και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν θα κοιτάξουν… μπροστά και δεν θα ποντάρουν σε έναν παίκτη που απλώς θα μετρά μέρες για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Αυτό ίσως λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης στην πλευρά του παίκτη για να φέρει κάποια πρόταση, έστω και μικρή, για να φύγει το Γενάρη και να μην μείνει άπραγος ως το καλοκαίρι, αλλά και για να μη χάσει ένα περιουσιακό στοιχείο η «Ένωση» χωρίς κανένα αντίτιμο.
Από εκεί και πέρα, από σήμερα θα περάσει σε πρώτο πλάνο η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα. Στις πρώτες επαφές με τον Πορτογάλο υπήρχε διαφορά, αφού οι «πάγιες» αποδοχές που του προσφέρθηκαν ήταν 700.000 ευρώ αλλά με κάποια υψηλά μπόνους. Ο Ολιβέιρα περίμενε κάτι καλύτερο, έστω κι αν γνωρίζει καλά πως με τις εμφανίσεις του είναι αδύνατο να βρει τα 1,2 εκατ. ευρώ που εισέπραττε μέχρι τώρα. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως δεν υπάρχει στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή ομάδα που να έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν μόνοι τους.
Από sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- H “Πανδώρα” της NASA εκτοξεύτηκε με επιτυχία σήμερα – Ποια θα είναι η αποστολή της τον επόμενο χρόνο, vid
- Η ατρόμητη γυναίκα που έχει πέσει 23.000 φορές με αλεξίπτωτο – Βίντεο με το άλμα από το Μπουρτζ Χαλίφα
- Πρώτη συνεδρίαση του νέου Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου
- Κυβερνητικά στελέχη: Δύο συναντήσεις θα έχει ο Κυρ. Μητσοτάκης με τους αγρότες
- ΚΥΣΕΑ: Νέες τοποθέτηση αντιστράτηγων, αντιναυάρχων και αντιπτέραρχων
- Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες λόγω ψύχους και χιονόπτωσης
- Το παλαιότερο δηλητήριο βέλους στον κόσμο εντοπίστηκε σε βλήματα 60.000 ετών στη Νότια Αφρική
- Κράτη περιμένουν παρεμβάσεις των BRICS μετά τα όσα συμβαίνουν με τις ΗΠΑ
- Σ.Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και Διεθνούς Δικαίου
- ΥΠΕΞ Κούβας σε ΗΠΑ: Έχουμε δικαίωμα να εισάγουμε καύσιμα από οποιαδήποτε χώρα που επιθυμεί να τα εξάγει









