• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το απλό κόλπο για να βλέπετε βίντεο στο YouTube χωρίς διαφημίσεις

Το απλό κόλπο για να βλέπετε βίντεο στο YouTube χωρίς διαφημίσεις

Μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες του κόσμου είναι το YouTube, το οποίο προβάλλει διαφημίσεις στα βίντεό του και υπάρχει κόλπο ώστε να τα παρακολουθείτε χωρίς αυτές.

Οι διαφημίσεις έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του YouTube, που είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες παρακολούθησης βίντεο του κόσμου, αλλά υπάρχει τρόπος για να τις παρακάμψετε.


Αρχικά, σύμφωνα με έναν χρήστη του Reddit, πρέπει να ανοίξετε το YouTube σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Προσέξτε, το κόλπο λειτουργεί μόνο με την έκδοση της πλατφόρμας για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Τότε πρέπει απλώς να προσθέσετε μια τελεία (.), μετά το «com» και πριν από τη διαγώνιο (/). Αυτό το κόλπο αφαιρεί όλες τις διαφημίσεις που καμιά φορά είναι τόσο ενοχλητικές και άσχετες κατά την αναπαραγωγή των βίντεο.

Όπως εξήγησε ο χρήστης, οι περισσότεροι ιστότοποι δεν ομαλοποιούν το όνομα του κεντρικού υπολογιστή, και «ως αποτέλεσμα αυτού, το περιεχόμενο συνεχίζει να προσφέρεται, αλλά το όνομα του κεντρικού υπολογιστή δεν ταιριάζει με τη μηχανή αναζήτησης οπότε δεν υπάρχουν cookies ή CORS (Cross Origin Resource Exchange)».

Ωστόσο, οι μηχανικοί του YouTube αναμένεται να επιλύσουν σύντομα το εν λόγω κενό, καθώς οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν πολλά κέρδη από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στα βίντεό τους.

(Από sputniknews – φωτο:pexels)