Τι θέλει πολύ η Ελλάδα που το έχει ο Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

TOUNEL_POUTIN
Να αγοράσει τα τούνελ απολύμανσης, τα οποία προστατεύουν τον Βλαντίμιρ Πούτιν από τον κορονοϊό, φέρεται να επιθυμεί η Ελλάδα,

όπως αποκάλυψε η γενική διευθύντρια της κατασκευάστριας εταιρείας Motor Technologies, Όλγα Ιζράνοβα.

«Άλλες χώρες, όπως και η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδιαφέρονται τώρα. Εργαζόμαστε ενεργά για το πώς μπορούμε να πιστοποιήσουμε (σ.σ. τα τούνελ) για την ευρωπαϊκή αγορά, επειδή το ενδιαφέρον είναι υψηλό» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Γνωστοποίησε δε ότι η Ελλάδα, η Εσθονία και η Ισπανία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την προμήθεια των συγκεκριμένων τούνελ απολύμανσης. Ενδιαφέρον έχει εκφραστεί κι από άλλες χώρες του κόσμου, όπως το Περού και το Ισραήλ.

Προς το παρόν, ωστόσο, το εργοστάσιο παραγωγής μπορεί να διαθέσει τα προϊόντα μόνο στις χώρες της Ευρασιατικής Τελωνειακής Ένωσης (σ.σ. Αρμενία, Λευκορωσία, Καζακστάν, Κιργιζία, Ρωσία).

«Συνεργαζόμαστε με τη Λευκορωσία και το Καζακστάν. Μπορούμε να πουλήσουμε εύκολα τα προϊόντα σ’ αυτές τις χώρες» εξήγησε η Ιζράνοβα. Μάλιστα, από το Καζακστάν έχουν ήδη υποβληθεί παραγγελίες για την παράδοση 30 τούνελ απολύμανσης.


Το τούνελ του Πούτιν που τον προστατεύει από τον κορονοϊό – Βίντεο
Η επικεφαλής της Motor Technologies παραδέχθηκε, επιπλέον, ότι η τοποθέτηση των επίμαχων εγκαταστάσεων στην κατοικία του Ρώσου Προέδρου, όπως και στο Κρεμλίνο, έχει πράγματι αυξήσει το ενδιαφέρον από εν δυνάμει αγοραστές.

Πάντως, η ίδια απέφυγε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την ταυτότητα του ελληνικού ενδιαφέροντος, δηλαδή αν πρόκειται για κρατικό φορέα ή ιδιωτική εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι τα τούνελ απολύμανσης τοποθετήθηκαν στην κατοικία του Προέδρου και στο Κρεμλίνου, προκειμένου να «προστατεύσουν» τον Βλαντίμιρ Πούτιν από την πανδημία του κορωνοϊού.

ΠΗΓΗ: Sputnik

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •