Τεστ για τον κορωνοϊό με ανάλυση μόνο της φωνής! (BINTEO)

Η Vocalis Health έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία, μέσω της οποίας θα κάνει συλλογή «φωνητικού αποτυπώματος» προκειμένου να βρίσκει, να ταξινομεί και να παρακολουθεί τους ασθενείς με COVID-19. Επί της ουσίας, δηλαδή, όπως αναφέρει το megatv.com, μόνο με το άκουσμα της φωνής θα μπορούμε να καταλάβουμε αν έχει κάποιος κορωνοϊό, τα συμπτώματα και πώς να μπορεί […]

Η Vocalis Health έχει ξεκινήσει μια πρωτοβουλία, μέσω της οποίας θα κάνει συλλογή «φωνητικού αποτυπώματος» προκειμένου να βρίσκει, να ταξινομεί και να παρακολουθεί τους ασθενείς με COVID-19.

Επί της ουσίας, δηλαδή, όπως αναφέρει το megatv.com, μόνο με το άκουσμα της φωνής θα μπορούμε να καταλάβουμε αν έχει κάποιος κορωνοϊό, τα συμπτώματα και πώς να μπορεί να ταξινομηθεί ο ασθενής.

Η Vocalis σκοπεύει να εγγράψει τουλάχιστον 100.000 ασθενείς έως την 1η Δεκεμβρίου για τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων δεδομένων με ηχητικές πληροφορίες (μέσω της φωνής) που συνδέονται με τα συμπτώματα COVID-19.

Η φωνητική ανάλυση είναι ένα προηγμένο πεδίο. Πιστεύεται ότι καταστάσεις όπως καρδιακές και αναπνευστικές ασθένειες και κατάθλιψη προκαλούν ανιχνεύσιμες αλλαγές στη φωνή.

Η ισραηλινή εταιρεία MyndYou δημιούργησε φωνητικές αναλύσεις με γνώμονα την τεχνολογία AI στη MyEleanor, τον ψηφιακό υπεύθυνο φωνητικής επικοινωνίας και εικονικό φροντιστή για τους ηλικιωμένους.

Σε κάθε τηλεφωνική κλήση με έναν πελάτη, το MyEleanor μπορεί να ανιχνεύσει λεπτές αλλαγές στην υγεία από τη φωνή του ατόμου και προκαλεί προληπτικές παρεμβάσεις ειδοποιώντας τον φροντιστή.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί