Σύμφωνα με το sputniknews, το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) σκοπεύει να χρηματοδοτήσει πρόγραμμα για τη δημιουργία ρομπότ το οποίο θα μπορεί να διεξάγει εκατοντάδες τεστ κορονοϊού εντός μίας ώρας.
Αναλυτικά, όπως γίνεται γνωστό, το RDIF θα επενδύσει στο ρομπότ το οποίο θα μπορεί να κάνει 300 τεστ κορονοϊού την ώρα.
Το εν λόγω ρομπότ, σύμφωνα με τον σχεδιασμό και τις δηλώσεις του επικεφαλής του Ταμείου Kirill Dmitriev, θα τοποθετηθεί σε αεροδρόμια.
Ο Dmitriev ξεκαθάρισε πως συζήτησε το θέμα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Τα τεστ μας έχουν μεγάλη ζήτηση στα αεροδρόμια και άλλα σημεία έξω από εργαστήρια, και θα ανακοινώσουμε (σ.σ. τη δημιουργία) ενός ρομποτικού μεταφορέα που μπορεί να κάνει 300 τεστ την ώρα και δεν απαιτεί πολύ εκπαιδευμένο προσωπικό».
Τα παραπάνω τόνισε ο Dmitriev, συμπληρώνοντας πως αυτή η λύση θα είναι επωφελής τόσο για τη Ρωσία όσο και άλλες χώρες.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συντριβή αεροσκάφους στην Άγκυρα: Νεκρός ο αρχηγός του Στρατού της Λιβύης – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
- Σημαντική ανακάλυψη στην Κίνα: Βρέθηκε το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εύρημα χρυσού της Ασίας
- Τουρκία: «Χάθηκε η επικοινωνία» με το τζετ που επέβαινε ο αρχηγός ΓΕΣ της Λιβύης
- Η Κλαυδία μάγεψε το Περιστέρι με “Αστερομάτα” και “Άνεμο” – Η συνάντηση με τον δήμαρχο, vid
- Να γιατί οι διεθνιστές «κρατιούνται» ακόμα και δεν καταρρέουν εντελώς πολιτικά
- Ποιοι λόγοι κάνουν τους οδηγούς να οδηγούν γρήγορα και να είναι επιθετικοί
- Πλήγμα στον χειμερινό τουρισμό με φόντο τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Έδειξαν τα «δόντια» τους στην ΕΕ των διεθνιστών! Η «συμμαχία» των τριών που ψάχνει και άλλους
- Αίγυπτος: Η ηλιακή λέμβος του Χέοπα θα συντηρηθεί και μάλιστα ενώπιον κοινού στο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο ΥΜΑΘ – Το μήνυμα Γκιουλέκα









