Ποιο smartphone χρησιμοποιεί ο Bill Gates; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

Όλα fake πια σε αυτόν τον άνθρωπο;

Κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού event του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Reddit, ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς (Bill Gates) αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί ένα τηλέφωνο Android με μεγάλη οθόνη, αλλά δεν είναι το Surface Duo της Microsoft.

Ποιο smartphone χρησιμοποιεί ο Bill Gates;

Απαντώντας σε μία από τις ερωτήσεις του Reddit, ο Γκέιτς επιβεβαίωσε τελικά ποιο smartphone χρησιμοποιεί: Ένα Samsung Galaxy Z Fold 3 της Samsung. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Γκέιτς χρησιμοποιεί μια συσκευή Android, καθώς έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν, ήδη από το 2017, ότι χρησιμοποιεί κινητά με το εν λόγω λειτουργικό σύστημα.

Στο παρελθόν, ο Γκέιτς έχει μιλήσει με χαρά για το πώς χρησιμοποιεί ένα τηλέφωνο Android αντί για το iPhone της Apple, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που γίνεται συγκεκριμένος για το ακριβές μοντέλο που προτιμά να χρησιμοποιεί. Το 2021, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Clubhouse, ανέφερε επίσης ότι ορισμένοι κατασκευαστές Android προεγκαθιστούν λογισμικό της Microsoft, καθώς και ότι το Android είναι πιο ευέλικτο σε σύγκριση με το iOS και ότι θέλει «να παρακολουθεί τα πάντα».

Το ελαφρώς ξεκαρδιστικό εδώ είναι ότι ο Γκέιτς σνομπάρει την ίδια την εταιρεία που δημιούργησε προτιμώντας ένα ανταγωνιστικό smartphone.

με πληροφορίες ethnos/ photo vid scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί