Ποια νέα εργαλεία μπορούν να φέρουν χρήμα στις επιχειρήσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

H χρηματοδότηση των επιχειρήσεων την εποχή της πανδημίας είναι ένα μεγάλο ζητούμενο και νέα εργαλεία μπορούν να φέρουν χρήματα στις επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο αξιοποιούν τις ψηφιακές πλατφόρμες, μεταξύ των οποίων και για την πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων. Χαρακτηριστικό είναι, ότι η ψηφιακή πλατφόρμα του «Zoom» είχε τον περασμένο Δεκέμβριο περίπου 10.000.000 downloads σε όλο […]

H χρηματοδότηση των επιχειρήσεων την εποχή της πανδημίας είναι ένα μεγάλο ζητούμενο και νέα εργαλεία μπορούν να φέρουν χρήματα στις επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο αξιοποιούν τις ψηφιακές πλατφόρμες, μεταξύ των οποίων και για την πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι η ψηφιακή πλατφόρμα του «Zoom» είχε τον περασμένο Δεκέμβριο περίπου 10.000.000 downloads σε όλο τον κόσμο και τώρα ξεπερνά τα 200.000.000, όπως είπε ο κ. Γιάννης Διονάτος, εκδότης του «Startupper Mag» στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Σημειώνεται, ότι το τεύχος Απριλίου του «Startupper Mag» εστιάζει στα εργαλεία που θα φέρουν χρήματα στις επιχειρήσεις. Ρίχνει επίσης φως στην ελληνική σκηνή «HealthTech», δηλαδή των Startups των τεχνολογιών υγείας και ιατρικής φροντίδας, και παρουσιάζονται τρεις ελληνικές προσπάθειες που έχουν κατακτήσει την Ελλάδα και επεκτείνονται σε όλο τον κόσμο.

Περιλαμβάνει επίσης, μια χρήσιμη παρουσίαση όλων των εργαλείων απομακρυσμένης εργασίας, συνεργασίας και επικοινωνίας για επιχειρήσεις, οι οποίες λύνουν τα χέρια των ομάδων, έτσι ώστε η επιχείρηση να λειτουργεί απρόσκοπτα και αποδοτικά.

megatv.com / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί