Τώρα όλα αυτά δεν είναι γραφικά; Ελλάδα και Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ χέρι-χέρι! ΒΙΝΤΕΟ

Τι έρχεται το 2024!

Εδώ και τόσο καιρό το ΕΛ γράφει για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και όσα σχεδιάζει για τις ζωές όλων!

Πλέον, η Ελλάδα δίνει σε αυτό το φόρουμ δυναμικά «παρών» με το δικό της «σπίτι», κάτι που μεταδίδεται με τεράστια ικανοποίηση και στην ελληνική τηλεόραση!

Το Greek House Davos, όπως μεταδίδεται, «βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την εμβληματική διοργάνωσή του, που πρόκειται να διεξαχθεί στις 15-19 Ιανουαρίου, 2024, στο Davos της Ελβετίας, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum (WEF).

«Η ατζέντα του Greek House Davos 2024 περιλαμβάνει θέματα αιχμής όπως οι ανθεκτικές οικονομίες, η καινοτόμος επιχειρηματικότητα και οι στρατηγικές επενδύσεις, η βιώσιμη ανάπτυξη, η ενεργειακή μετάβαση, η (σ.σ. υποτιθέμενη) κλιματική κρίση, ο βιώσιμος τουρισμός, οι γεωπολιτικές τάσεις, οι τεχνολογικές ανακαλύψεις και ο εξελισσόμενος ρόλος των επιχειρήσεων στη διαμόρφωση της δημόσιας πολιτικής για τις επόμενες γενιές, με στόχο την προώθηση του περιφερειακού διαλόγου και της συνεργασίας».

Δείτε:

Με τον όρο «πρόοδο» το WEF εννοεί, κατά πολλούς, την προώθηση των διεθνιστικών σχεδίων της Μεγάλης Επανεκκίνησης, της από ανάπτυξης και του λιτού βίου!!! Με μια φράση: ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Fernando A. González, Διευθύνοντα Σύμβουλος της διεθνιστικής CEMEX να αναφέρει πως θα αλλάξει ο τρόπος παραγωγής, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει τις επιχειρήσεις και θα είναι επικερδές και τον Brende να γελάει με «σατανικό« χαμόγελο, καθώς γνωρίζει πως όλα αυτά που λένε είναι μισές αλήθειες και έρχεται καταστροφή για τους ανθρώπους!!!

Ο Λιακόπουλος έχει ήδη γράψει για τον κόσμο που έρχεται!

Δείτε στο βίντεο ιδιαιτέρως την αντίδραση του Brende, ο οποίος γελούσε χωρίς… λόγο σε όσα ειπώνονταν! Ή μήπως με λόγο;;;

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί