Η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας που έχει δει ποτέ η σύγχρονη παγκόσμια ιστορία – ΒΙΝΤΕΟ

«Προσεύχονται» να πετύχει το σχέδιό τους και το λένε δημόσια...

Οι παγκόσμιοι ηγέτες που βρίσκονται στο Ντουμπάι για την Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP28 καλούνται να βρουν τρόπο να προωθήσουν την, κατά πολλούς, παγκόσμια «πράσινη» χούντα με πρόσχημα την μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας που έχει δει ποτέ η σύγχρονη ιστορία και βασίζεται στο απόλυτο ψέμα!

Λένε πως το 2023 θα είναι η θερμότερη χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, την ώρα που η Γερμανία έχει αποκλειστεί από τα χιόνια και παγώνει η περισσότερη Ευρώπη!

Ο Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος μέσω των ομιλιών του έχει πολλάκις ανακοινώσει την ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ αλλαγή που φέρεται να έρχεται στον πλανήτη, εκφώνησε ομιλία στην Τελετή Έναρξης της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για την Κλιματική Δράση στο COP28:

«Προσεύχομαι με όλη μου την καρδιά ότι ο «COP28»,  θα είναι άλλο ένα κρίσιμο σημείο καμπής προς μια γνήσια δράση μετασχηματισμού σε μια εποχή, την οποία ήδη οι επιστήμονες μας προειδοποιούν εδώ και πολύ καιρό (σ.σ. Οι συστημικοί επιστήμονες! Οι σοβαροί νομπελίστες αρνούνται την θεωρία συνωμοσίας της κλιματικής κρίσης – ΕΔΩ και ΕΔΩ)!

Βλέπουμε ανησυχητικές κρίσιμες συγκυρίες να καταφτάνουν. Η αλλαγή (σ.σ. πολιτεύματος) θα έρθει με την συνεργασία και, καθιστώντας ευκολότερο να αγκαλιάσουμε αποφάσεις, οι οποίες θα διατηρήσουν τον κόσμο μας (σ.σ. την διεθνιστική τάξη πραγμάτων)!

 Σε τελική ανάλυση κυρίες και κύριοι, το 2050 τα εγγόνια μας δεν θα ρωτούν τι έχουμε πει. Θα ζήσουν με τις συνέπειες αυτών που κάναμε ή, δεν κάναμε!

Συνεπώς εάν ενεργήσουμε μαζί για να προστατέψουμε τον πολύτιμο πλανήτη μας, η ευημερία όλων των ανθρώπων (σ.σ. Η συμμόρφωση όλων των ανθρώπων) μας σίγουρα θα ακολουθήσει.

Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι, η γηγενής κοσμοθεωρία διδάσκει ότι  όλοι είμαστε συνδεδεμένοι, -όχι μόνο με τα ανθρώπινα όντα αλλά με όλα τα έμβια όντα   και, όλα όσα ασυντηρούν τη ζωή. Ως μέρος αυτού του μεγάλου και ιερού συστήματος, η αρμονία  με την φύση θα πρέπει να  συμπεριληφθεί. Η Γη δεν ανήκει σε εμάς. Εμείς ανήκουμε στην Γη (σ.σ. Στο Μάτριξ)».

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί