Τι θέλουν οι πάνω να γίνει στις εκλογές της Ελλάδας;;; vid

Το Status Quo της Βουλής και το κόμμα Κασιδιάρη...

Λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις και θέσεις των κομμάτων, τουλάχιστον προεκλογικά, περιθώρια συνεργασιών δεν υπάρχουν!

Μέχρι στιγμής, η Νέα Δημοκρατία τάσσεται υπέρ αυτοδύναμων κυβερνήσεων και όπως τονίζουν στελέχη της μόνο με το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να συνεργαστεί με κάποιες προϋποθέσεις. Για την ώρα αποκλείει επίσης οποιαδήποτε συνεργασία με την «Ελληνική Λύση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε μια «προοδευτική διακυβέρνηση» με ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25, ενώ υπάρχει πάντα το ΚΚΕ, παρότι δεν πολυενδιαφέρεται να συμμετέχει σε κυβέρνηση.

Από την άλλη, το ΠΑΣΟΚ δηλώνει πως δεν δέχεται να συγκυβερνήσει μαζί με το ΜέΡΑ25, ενώ προς ώρα δεν δέχεται κυβέρνηση με πρωθυπουργό ένα εκ των Μητσοτάκη και Τσίπρα, κάτι που απορρίπτουν φυσικά τόσο η Πειραιώς όσο και η Κουμουνδούρου.

Άρα, στην παρούσα φάση, κανείς δεν θέλει να κυβερνήσει με κανέναν: Με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία καθώς η ΝΔ δεν θα δεχθεί να μην είναι ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός.  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ομοίως καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται να μην είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός.  Το ΚΚΕ μένει εκτός, το ΜέΡΑ25 δεν το θέλει το ΠΑΣΟΚ άρα δεν μπορεί να υλοποιηθεί και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία όλων των «προοδευτικών» κομμάτων.

Τι απομένει;;; Τίποτα;;;

Απομένει το τι θέλουν οι ανώτατοι να βγει στην Ελλάδα!!!

Τι συμφέρει για παράδειγμα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ;;;

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφάρμοσε με ζέση τις επιταγές της διεθνιστικές τάξης πραγμάτων σε ό,τι αφορά τα εμβόλια και την τεχνολογία ελέγχου, στο Νταβός θα ήθελαν αυτοδύναμο τον νυν πρωθυπουργό για να συνεχίσει το έργο τους;;;

Ή μήπως τελικά θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας για να μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαλύσουν τον όποιο πολιτικό γάμο και να διαφοροποιήσουν καταστάσεις;;;

Ένα είναι το σίγουρο: Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν δώσει τα καλύτερα διαπιστευτήρια στους διεθνιστές!!! Έχουν μοχθήσει για αυτό, θέλοντας ήρεμα και αδιατάραχτα νερά, χωρίς να τους τα ταράξει, αλλάζοντας το Status Quo, η είσοδος άλλου κόμματος (βλ. Κόμμα Κασιδιάρη)!!!

Θυμηθείτε:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί