Σοκαριστική δήλωση Κουμουτσάκου για τους θανάτους ανθρώπων στο ΕΣΥ και τα ποσοστά της ΝΔ (video)

Πραγματικά απίστευτο αυτό που ακούστηκε...

Τα μεγάλα ποσοστά της ΝΔ και οι αβάντες που, κατά τα φαινόμενα, λαμβάνει από τα άλλα κόμματα, προκειμένου να τα αυξήσει κι άλλο, έχουν οδηγήσει το κόμμα που ήρθε πρώτο στις εκλογές και ετοιμάζεται για τις επόμενες, σε ύφη χιλίων καρδιναλίων!!!

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στην τηλεόραση του Mega δήλωσε κυνικά σε σχέση με τον θάνατο τριών ανθρώπων μέσα σε 48 ώρες λόγω των τεράστιων κενών στο ΕΣΥ, ότι «αυτά έχουν κριθεί. Ήταν μέσα στον απολογισμό που καταθέσαμε πριν την 21η Μαΐου και οδήγησε στο αποτέλεσμα που οδήγησε».

Ειδικότερα, όταν η δημοσιογράφος επέμεινε ότι σε μέσα 48 ώρες πέθαναν άδικα άνθρωποι λόγω καθυστερημένης ανταπόκρισης ασθενοφόρων, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε:

«Υπάρχει όμως μια κατατεθειμένη λαϊκή αποδοχή της τάξεως του 40% πριν 10 μέρες. Αυτά έχουν κριθεί. Ήταν μέσα στον απολογισμό που καταθέσαμε πριν την 21η Μαΐου και οδήγησε στο αποτέλεσμα που οδήγησε. Κι αυτό θα πρέπει να συνεκτιμάται;» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είχαμε λαϊκή ανταπόκριση που έδωσε 40% στον κυβερνητικό απολογισμό που καταθέσαμε».

Δείτε το βίντεο:

intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί