Σάλος με τη δήλωση Σκέρτσου για τις γερμανικές αποζημιώσεις – Η νέα του δήλωση

Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε ο Άκης Σκέρτσος αναφορικά με τα όσα είπε στο τηλεοπτικό σταθμό TRT σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις, η οποία προκάλεσε σάλο αντιδράσεων στα social media.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ: «Βόμβα» Σκέρτσου για γερμανικές αποζημιώσεις: “Αν αναλωνόμαστε σε ζητήματα του παρελθόντος χάνουμε τη μάχη για το μέλλον” (video)

Η νέα του δήλωση:

   «Η θέση της κυβέρνησης για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο είναι καθαρή και εκφράστηκε στην τελευταία συνάντηση του πρωθυπουργού με τον καγκελάριο Σολτς. Παραμένει ένα ανοιχτό ζήτημα, ειδικά το κατοχικό δάνειο, και προσβλέπουμε σε συζήτηση και επίλυση με την γερμανική κυβέρνηση αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις νομικές εκκρεμότητες» τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος ‘Ακης Σκέρτσος απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”.

   «Το ότι δεν έχουμε βρει λύση δεν σκιάζει τις ελληνογερμανικές σχέσεις και προοπτικές» σημειώνει υπογραμμίζοντας ότι όλες οι άλλες ερμηνείες είναι εκ του πονηρού και δεν απηχούν την πραγματικότητα.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / ieidiseis. gr /scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί