«Πόλεμος»: Αυτή είναι η τροπολογία για να «μπλοκάρουν» το κόμμα Κασιδιάρη – Την κατέθεσαν

Δεν τον θέλουν στην Βουλή!

Κατατέθηκε στην Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει οριστικό “μπλόκο” στο Εθνικό Κόμμα – Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου αυτό να μην κατέβει στις εκλογές!!!

Σύμμαχος σε αυτή την κατεύθυνση είναι όλα τα κόμματα της Βουλής και ειδικά η Ελληνική Λύση, η οποία απευθύνεται στις ίδιες ομάδες ψηφοφόρων.

Στην τροπολογία αναφέρεται ότι για την συμμετοχή κόμματος στις εκλογές, πρέπει η πραγματική του ηγεσία να μην έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη για συγκεκριμένα αδικήματα. Έβαλαν την φράση «πραγματική ηγεσία», προκειμένου να ακυρώσουν, όπως ελπίζουν, την προεδρία του Αντεισαγγελέα, κ Κανελλόπουλου. Ουσιαστικά η κυβέρνηση παρεμβαίνει στην λειτουργία του Αρείου Πάγου!!!

Ορίζεται ακόμη ότι η συνδρομή των συγκεκριμένων προϋποθέσεων, ελέγχεται από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου στη σύνθεση του οποίου συμμετέχουν ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του.

Η τροπολογία αναμένεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί με διαδικασίες – εξπρές την Δευτέρα, εν όψει της απόφασης του Αρείου Πάγου στις αρχές Μαΐου σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο είναι αρμόδιο για την ανακήρυξη των πολιτικών κομμάτων που θα κατέβουν στις εκλογές.

Υπενθυμίζεται, ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ανακοίνωσε ότι θα τεθεί επικεφαλής του κόμματος Κασιδιάρη, προκειμένου να ξεπεράσει τον σκόπελο του νόμου που ψηφίστηκε για να μπει «μπλόκο» στη συμμετοχή του στις εκλογές.

Η τροπολογία:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί