Πέτσας: «Υπαρκτός ο κίνδυνος να ψηφίσεις Ανδρουλάκη και να σου βγει Τσίπρας»

«Με αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα έργα που έχουν δρομολογηθεί θα είναι τέτοια που θα αλλάξουν την όψη όλης της Ελλάδας»,

ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Στέλιος Πέτσας.

«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019 στην οικονομία. Το ΑΕΠ της χώρας θα φτάσει φέτος τα 224 δισ. ευρώ, όσο ήταν το 2010. 45 δισ. ευρώ πάνω από το 2018. Το δημόσιο χρέος της χώρας θα είναι 40 μονάδες κάτω από το κορυφαίο του επίπεδο, μεγαλύτερη μείωση χρέους στην Ευρωζώνη.

Και η εισαγόμενη ακρίβεια, που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των ελληνικών νοικοκυριών σήμερα, θα φθείνει όσο προχωράει και όσο εμείς αυξάνουμε τους μισθούς και μειώνουμε φόρους και εισφορές.

Σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες μετά τις κάλπες δήλωσε:

«πρέπει να είναι καθαρό το δίλημμα. Μία εβδομάδα πριν την προσφυγή στην κάλπη, με όσα λέει ο κ. Ανδρουλάκης συνεχώς, με όσα φαίνονται να λένε στις προγραμματικές τους θέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, είναι προφανές ότι είναι πιο κοντά. Ο κίνδυνος να ψηφίσεις Ανδρουλάκη και να σου βγει Τσίπρας είναι υπαρκτός».

(ΦΩΤΟ:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί