Μητσοτάκης για εκλογές: Τότε θα πάμε σε 4ο μνημόνιο…

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» παραχώρησε ο πρωθυπουργός, επιτιθέμενος στα όσα άρχισε να τάζει προεκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα ανέφερε πως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος νέου μνημονίου (όχι ότι βγήκαμε ποτέ στην πραγματικότητα από αυτά!!!) σε περίπτωση που βγει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:

«Αυτά τα οποία έχει εξαγγείλει ο κ. Τσίπρας πολύ απλά δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν σήμερα από μια χώρα, η οποία βρίσκεται στην ευρωζώνη και η οποία πρέπει να συμμορφωθεί με δημοσιονομικούς κανόνες. Θα μας οδηγούσε με νομοτελειακή βεβαιότητα σε 4ο Μνημόνιο η εφαρμογή αυτών των μέτρων. Πιστεύω ότι μέσα του το ξέρει, αλλά ξέρει κιόλας ότι δεν πρόκειται να κερδίσει, γι’ αυτό και δεν του στοιχίζει τίποτα να τάζει τον ουρανό με τ’ άστρα».

Σχετικά με την νέα 4ετία, εφόσον σχηματιστεί κυβέρνηση ΝΔ, υποσχέθηκε νέες μειώσεις φόρων.

Σχετικά με τις κάλπες της 21ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε τα εξής:

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα. Θα είναι αυτή η οποία θα ορίσει ποιός θα κυβερνήσει και όσο πιο ισχυρό είναι το μήνυμά της τόσο πιο κοντά θα μας φέρει στη σιγουριά και στη πρόοδο.

Σε εποχές αβεβαιότητας η χώρα χρειάζεται κάποιον που θα κρατάει σταθερά το τιμόνι. Ούτε “ραντεβού στα τυφλά” ούτε μια κυβέρνηση από “γάμο συμφέροντος”. Και δεν πιστεύω λέξη από αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας ότι δε θα επιχειρήσει να φτιάξει κυβέρνηση των ηττημένων».

Σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην τροπολογία-μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη ο ίδιος δήλωσε ότι «προκαλεί, ωστόσο, εντύπωση η αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας, τυφλωμένος από το παραταξιακό μίσος του, πιστεύει ότι κλείνοντας το μάτι στους φασίστες και στο περιθώριο θα βλάψει τη Νέα Δημοκρατία αλλά βλάπτει την ίδια τη Δημοκρατία. Γιατί και άλλοτε ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε με τη φωτιά».

(φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί