Φουντώνει η προεκλογική κόντρα: Εξώδικα σε εφημερίδες μοίραζε ο Ραγκούσης του ΣΥΡΙΖΑ

Ποιά η αιτία;

Την επίδοση σήμερα τριών εξωδίκων, «όπως ο νόμος ορίζει», «μέσω δικαστικού επιμελητή», προς την «Απογευματινή», τα «Παραπολιτικά» και το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ανακοίνωσε ο Γιάννης Ραγκούσης για δημοσιεύματα για το σπίτι του στην Πάρο, αναφέροντας ότι «σε περίπτωση που άμεσα δεν ζητήσουν συγγνώμη και δεν αποκαταστήσουν την αλήθεια», θα προχωρήσει σε κατάθεση αγωγής σε βάρος αυτών των τριών μέσων, καθώς και του Political, «όπως ο νόμος προβλέπει».

Παράλληλα, «επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι», όπως αναφέρει στη δήλωση του, ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοινώνει ότι με επιστολή του στον πρόεδρο της Επιτροπής της Βουλής για το Πόθεν Έσχες («η οποία αποτελείται από 7 ανώτατους δικαστικούς, 4 ανώτατα στελέχη ελεγκτικών κρατικών οργανισμών και τραπεζών, καθώς και μόλις από 3 βουλευτές»), ζήτησε επισήμως τον επανέλεγχο όλων των δηλώσεών του για το πόθεν έσχες, καθώς και των δηλώσεων πόθεν έσχες του πρωθυπουργού και για την εξοχική κατοικία στην Τήνο, όπως και των υπουργών της κυβέρνησης για την εξέλιξη των δανείων τους. «Εγώ δεν έχω τίποτα να φοβηθώ ή να κρύψω. Εκείνοι;», σχολιάζει.

Εν είδει υστερόγραφου ο κ. Ραγκούσης αναφέρει:

«Μετά τη στοχοποίηση των παιδιών μου για την καθ’ όλα νόμιμη εργασία τους στην οικογενειακή μας επιχείρηση, σήμερα είχαμε νέα αθλιότητα από την Απογευματινή ΝΔ, το κόμμα που κατά τα άλλα, προσπαθεί να αυτοπαρουσιάζεται ως εκπρόσωπος της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Με εγκαλούν διότι η ατομική μου επιχείρηση πήρε απολύτως νόμιμα -με αποκλειστικά δική τους έγκριση- επιστρεπτέα προκαταβολή, όπως όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που μέσα στην πανδημία κατέγραψαν τεράστιες ζημίες». Σημειώνει ότι για το 2020 λόγω καραντίνας, η ατομική του επιχείρηση κατέγραψε μείωση τζίρου 78,76% και τελικές ζημιές ύψους 49.249 ευρώ και σχολιάζει ότι «ουσιαστικά αυτοί που έδωσαν την επιστρεπτέα προκαταβολή σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την πανδημία, σήμερα ζητούν να είχε εξαιρεθεί μόνο η δική μου, επειδή είμαι πολιτικός τους αντίπαλος». Ρωτά δε «πόσοι από τους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή για τις επιχειρήσεις τους», για να τονίσει ότι «πλέον η ΝΔ, έχει απόλυτη υποχρέωση να ενημερώσει τώρα τους πολίτες».

(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί