Εκλογές 2023: Σε ποια εκλογικά κέντρα θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου όπου οι πολίτες, ανάμεσά τους και οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων, θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην κάλπη.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόκειται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 361 ΕΤ, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί στις 09:30 το πρωί στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, στο 27o και 30o Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ, πρόκειται να ψηφίσει στον τόπο καταγωγής του, τη Κρήτη και συγκεκριμένα στο 195 ΕΤ, στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 21 Μαΐου και ώρα 10:00 στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων.

Με τη σειρά του ο γενικός γραμματέας του ΜέΡα 25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης,θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1072 ΕΤ, στο 2o δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου.

Τέλος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα ψηφίσει στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών.

(με πληροφορίες από cnn. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί