Χαμός με Βούλτεψη: «Οι κομμουνιστές οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία αν διαφωνούσαν»

Το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης ανέβηκε στα ύψη το πρωί στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τους Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Σε λεκτική αντιπαράθεση με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψε τον κάλεσε να «αφήσει τα κουμμουνιστικά».

Ο έτερος συνομιλητής του πάνελ, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη στη συζήτηση και διερωτήθηκε ότι είναι γενικώς κομμουνιστική η αντιπολίτευση όταν λέει τα θέματα και ο Ανδρεάς Σπυρόπουλος σχολίασε:

«Μιλάω για τη νέα γενιά και τα επιδόματα που δίνετε σε συνέχεια των επιδομάτων του Τσιπρά, και μου λέτε ότι είναι κομμουνιστική πολιτική. Απίστευτα πράγματα».

Στο σημείο αυτό, η Σοφία Βούλτεψη είπε «Όχι, κομμουνιστικά είναι τα ψυχιατρεία», προκαλώντας αντιπαράθεση με τον Θ. Θεοχαρόπουλο που κάλεσε την υφυπουργό να μην προσβάλει τους κομμουνιστές και ότι τους λέει ψυχιατρεία.

Η Σοφία Βούλτεψη ανταπάντησε: «Όχι, δεν τους είπα ψυχιατρεία. Είπα ότι οδηγούσαν τον κόσμο στα ψυχιατρεία αν διαφωνούσαν».

(newsbomb – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί