Απόπειρα αποκλεισμού του κόμματός της κατήγγειλε η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Καταγγελία πως επιχειρήθηκε ο αποκλεισμός της Πλεύσης Ελευθερίας στις εκλογές έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Open και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος ενώ έκανε και τις εκτιμήσεις της για το εκλογικό αποτέλεσμα και τις συνεργασίες.

Αρχικά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως υπήρξε μια εξαιρετικά προβληματική επιχείρηση για να αποκλειστεί η Πλεύση Ελευθερίας.

«Μέχρι και τις 12 παρά το βράδυ του Σαββάτου η ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτούργησε για πρώτη φορά από τη SingularLogic, και θα πω δυστυχώς γιατί ήδη έχουμε εντοπίσει τον πολύ ύποπτο ρόλο που παίζει αυτή η εταιρεία στις εκλογές και στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Στην πλατφόρμα λοιπόν αυτή, στην οποία δεν έχουν πρόσβαση οι υπάλληλοι του υπ. Εσωτερικών δεν μπορούσε να γίνει ανάρτηση του Συνδυασμού μας.

Είναι ντροπιαστικό για μια κυβέρνηση που διαφημίζει το ψηφιακό κράτος να θέτει σε λειτουργία ένα τέτοιο σύστημα το οποίο κόβει και δεν διευκολύνει τη δήλωση συμμετοχής κομμάτων και υποψηφίων. Στις 12 παρά διαπιστώνουμε πως δεν περνάει ο συνδυασμός, ότι ενώ πατάμε να εγκριθεί μας λένε διάφορα σφάλματα.

Και αναγκάστηκα και πήγα πετώντας σχεδόν στον Άρειο Πάγο και κατέθεσα διάβημα, πήγα στο υπουργείο Εσωτερικών και πέρασα όλη τη νύχτα κάνοντας ενέργειες όπως και το χτεσινό πρωί. Δεν ήταν τεχνικό σφάλμα όπως λέγανε γιατί εάν ήταν αυτό θα είχε λυθεί. Τελικώς, με την παρέμβαση της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, που πρέπει να πω ότι είναι ευτύχημα που διορίστηκε γιατί είναι μια εγγύηση για τη Δημοκρατία, λύθηκε το ζήτημα».

Στη συνέχεια, η κυρία Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε πως θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια στην Εύβοια «που είναι η πατρίδα μου και θέλω να τονίσω πως είναι ένας τόπος εγκαταλελειμμένος και θυματοποιήθηκε για την καταστροφική πυρκαγιά».

(ethnos.gr – eurokinissi photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί