Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα: «Πρέσπες του Αιγαίου και Α. Παπανδρέου δεν πάνε μαζί»

Επίθεση τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «λαϊκισμό» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως «έχει στήσει παρακράτος», εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο ΟPEN 16 ημέρες πριν από τις εκλογές, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, στρέφοντας τα πυρά του στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου ανήκει στην ιστορία αλλά στο να πηγαίνουμε στην πλαστογράφηση της σύγχρονης ιστορίας, όπως κάνει ο κ. Τσίπρας, καταντάει γραφικό. Εγώ ηγούμαι του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο κ. Τσίπρας ηγείται του κόμματος που πήγε να βάλει φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτή είναι η νεότερη ιστορία.

Είπε ότι έχει οπαδούς του Ανδρέα Παπανδρέου στο κόμμα τους. Ανδρέας Παπανδρέου και Πρέσπες του Αιγαίου δεν πάνε μαζί».

«Τον Γιώργο Παπανδρέου τον έλεγε Πινοσέτ και Θάτσερ και πριν από κάποιους μήνες έλεγε τα καλύτερα. Τον Βενιζέλο ήθελε να τον βάλει φυλακή και με τις υποκλοπές έλεγε τα καλύτερα για τον κ. Βενιζέλο. Η πολιτική ουσία είναι πως είπε το εξής. Έχω καταθέσει πρόταση για τα κόκκινα δάνεια αλλά δεν είναι και σεισάχθεια. Τι υπονοεί με αυτό; Εμπαίζει τον ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει όριο στην ασυνέπεια και τον λαϊκισμό του κ. Τσίπρα», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Προσπαθεί να κατακτήσει την εξουσία εμπαίζοντας για άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό» τόνισε, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν έχει αρχές και αξίες.

Στη συνέχεια κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ «γιατί έχουμε μια γενιά αξιόπιστη με ένα σύγχρονο πολιτικό πρόγραμμα. Δεν έχουμε στελέχη της ΝΔ και της ακροδεξιάς στο κόμμα μας, έχουμε αξιακή στάση».

«Εμείς προστατεύσαμε την πρώτη κατοικία την πιο δύσκολη διαπραγματεύσιμη στιγμή με την τρόικα το 2010. Ο κ. Τσίπρας ο ίδιος δεν ψήφισε την προστασία της α’ κατοικίας τότε», υπογράμμισε.

(protothema – intime photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί