Άναψαν τα αίματα με Χατζηδάκη και Τζανακόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στον αέρα της εκπομπής “Πρόσωπο με Πρόσωπο” ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ο υπουργός εργασίας σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει διάφορα χαρακτηριστικά. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι τα πολλά ψέματα που έχει πει. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι είναι ιδιαίτερα τοξικός στον πολιτικό του λόγο. Φοβερά τοξικός. Υπάρχει μια ροπή στην υπερβολή. Υπάρχει μια επιθετικότητα, η οποία εκδηλώθηκε και στην περίπτωση Λιγνάδη. Υπάρχει από τη μια πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι το “Κόμμα των Αγγέλων” και από την άλλη η Νέα Δημοκρατία που σίγουρα είναι το “Κόμμα των Διαβόλων”. Είναι υπεραπλουστευτικές προσεγγίσεις, οι οποίες δεν στέκονται στα μάτια των πολιτών και νομίζω ότι χαρακτηρίζουν με ένα αρνητικό τρόπο το κόμμα της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης. Εκεί είναι το ζήτημα. Έπεσε μέσα στον λάκκο που το ίδιο έσκαψε».

Από την πλευρά του ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε: «Να σας πω την αλήθεια, εγώ δεν νιώθω ότι έχουμε πέσει σε κάποιο λάκκο. Ο κ. Χατζηδάκης προσπαθεί να συμψηφίσει αυτά που δεν συμψηφίζονται. Ουδέποτε ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να χρεώσει την παραβατική συμπεριφορά του ενός στο σύνολο του κόμματος. Εκεί που έγινε η κριτική, όποτε έγινε η κριτική και στην υπόθεση Λιγνάδη έγινε κριτική και αυστηρή κριτική, είχε να κάνει με την επιχείρηση συγκάλυψης».

Ο Κωστής Χατζηδάκης απάντησε κ. Τζανακόπουλο, λέγοντας: «Δύο παρατηρήσεις πολύ σύντομες. Πρώτον για την υπόθεση Λιγνάδη. Υπήρξε αμέσως αντίδραση της κ. Μενδώνη μόλις υπήρξαν οι καταγγελίες. Όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε μόλις υπήρξε η αντίδραση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το αίτημα της άρσης της ασυλίας. Από κει και πέρα, αυτό που λέω για το κόμμα των Αγγέλων που πιστεύει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι άλλοι είναι διάβολοι αποδεικνύεται από μια σειρά περιστατικά, αλλά εγώ θα αναφερθώ στο πιο τρανταχτό. Πάμε σε μία καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης, του ειδικού δικαστηρίου. 13-0 καταδικάστηκε ο κ. Παππάς και ο Τσίπρας τον συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτιά του».

Τελικά, ανέβηκαν οι τόνοι στο πάνελ, με τον κ. Τζανακόπουλο να αναφέρει με έντονο τρόπο: «Διαβάσατε την απόφαση κ. Χατζηδάκη; Σαν φυλλάδιο της Νέας Δημοκρατίας είναι», για να απαντήσει ο κ. Χατζηδάκης «Αυτό θέλω να πω. Όποτε υπάρχει ένα θέμα για τη Νέα Δημοκρατία, εγώ λέω δικαίως επισημαίνετε κάποιες παραμέτρους. Όποτε υπάρχει ένα θέμα δικό σας, όχι, είναι οι “άγγελοι με τα φτερά. Που μόνο φτερά δεν έχετε. Ένα ερώτημα που θέλω να κάνω είναι αν αυτό συνέβαινε με υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, καταδίκη με 13-0 τι θα συνέβαινε από την δική σας πλευρά;». Στο σημείο εκείνο ανταπάντησε ο κ. Τζανακόπουλος, «τι να βάλει τα κανάλια να πληρώσουν; Αποκλείεται να συνέβη», για να καταλήξει ο κ. Χατζηδάκης: «Εσείς είστε το κόμμα των αγγέλων κι ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η πολιτική σας υποκρισία».

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί