«Τρέχουν» το σενάριο με τους…«εξωγήινους»!! «Ζουν ανάμεσά μας» είπαν στην ΤV, vid

Πυκνώνουν το τελευταίο έτος οι...στημένες αποκαλύψεις σχετικά με την «εξωγήινη ζωή».

«Το Πεντάγωνο εγκαινιάζει έναν ιστότοπο που θα παρέχει στο κοινό αποχαρακτηρισμένες πληροφορίες σχετικά με UFO — συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο», ανακοίνωσαν ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι την Πέμπτη.

Όπως μεταδίδει η New York Post, ο επίμαχος ιστότοπος θα είναι ο επίσημος ιστότοπος για πληροφορίες που δημοσιεύονται από το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών Παντός Τομέα [AARO] — ένα σχετικά νέο γραφείο του Πενταγώνου που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2022, επιφορτισμένο με την ανάλυση αναφορών αγνώστων εναέριων φαινομένων [UAPs] στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

Αυτός ο ιστότοπος θα χρησιμεύσει ως ενιαία υπηρεσία για όλες τις διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες που σχετίζονται με το AARO και το UAP“, αναφέρει ένα δελτίο τύπου του Υπουργείου Άμυνας.

“Το AARO θα ενημερώνει τακτικά τον ιστότοπο με τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες και ευρήματά του καθώς οι νέες πληροφορίες διαγράφονται για δημόσια δημοσίευση.”

Ο ιστότοπος φαίνεται να είναι ακόμη υπό κατασκευή, αλλά έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει το φθινόπωρο“, ανέφερε το DOD.

Μέσω του νέου ιστότοπου, το κοινό μπορεί να μελετήσει φωτογραφίες και βίντεο των UAP καθώς αποχαρακτηρίζονται και να διαβάσει αναφορές σχετικά με τις θεάσεις καθώς γίνονται διαθέσιμα.

Είναι εξαιρετικά ύποπτο που, μαζί με όλες τις «αποκαλύψεις», δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να…εξερευνήσει ό,τι μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν «θεωρίες συνωμοσίας»!!

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο (και γενικά το αμερικανικό κράτος) μοιάζει να έχει αυξημένη συμμετοχή σε αυτού του είδους τις προσπάθειες!

Θυμίζουμε πως, όπως διαβάσατε πρόσφατα στο ΕΛ, ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών Ντέιβιντ Γκρους, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ενώπιον μιας υποεπιτροπής επίβλεψης της αμερικανικής Βουλής για την εθνική ασφάλεια, πέταξε υπερβόμβα λέγοντας πως οι ΗΠΑ ανέσυραν πιλότους που δεν ήταν άνθρωποι από πεσμένα άγνωστα σκάφη!

Η ακρόαση στην Ουάσιγκτον είναι ιστορική καθώς σηματοδοτεί ξεκάθαρα ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι είναι πιο ανοιχτοί από ποτέ στο να συζητήσουν την πιθανότητα ότι οι εξωγήινοι είναι αληθινοί. Θέλουν πράγματι να εμφανίσουν… εξωγήινους ή θα χρησιμοποιήσουν απλά το αφήγημα της «εξωγήινης απειλής» για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν αλλά και να καλύψουν άλλα θέματα;;; (ΕΔΩ τι πραγματικά ισχύει). 

Στην ελληνική τηλεόραση βέβαια όλα αυτά συνεχίζουν να τα θεωρούν…θεωρίες συνωμοσίας, λέγοντας κοροϊδευτικά πως «ζουν ανάμεσά μας»:

(φωτο:freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί