Τρόμος στο Ιράν: Λεοπάρδαλη κυκλοφορούσε στον δρόμο και επιτέθηκε σε αστυνομικό – Την πυροβόλησαν για να τον σώσουν (video)

Μια λεοπάρδαλη σκοτώθηκε την Κυριακή από πυρά, αφότου επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους πόλης στο βόρειο Ιράν, σύμφωνα με περιφερειακό αξιωματούχο αρμόδιο για το περιβάλλον.

«Παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων, η λεοπάρδαλη πέθανε, αφού τραυματίστηκε από δύο σφαίρες που ερρίφθησαν για να σωθεί η ζωή ενός αστυνομικού», δήλωσε στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna ο Μόσλεμ Αχανγκαρί, επικεφαλής της Μονάδας Προστασίας του Περιβάλλοντος της επαρχίας Μαζανταράν.

Αρχικά, ο εκπρόσωπος Tύπου αυτής της επαρχίας, Καμιάρ Βαλιπούρ, είχε επιβεβαιώσει ότι το ζώο είχε αιχμαλωτιστεί και μεταφερθεί προς μια προστατευόμενη ζώνη, αφότου «επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό», στην κοινότητα Γκαεμσάχρ.

Ο ίδιος διευκρίνισε επίσης ότι «η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού δεν εμπνέει ανησυχία».

Σε ένα βίντεο, που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια λεοπάρδαλη να περιφέρεται στην πρόσοψη ενός κτιρίου. Λίγο μετά, πανικόβλητο, το ζώο πηδάει στο έδαφος και τρέπεται σε φυγή.

Κάτοικοι, τρομοκρατημένοι, τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση φωνάζοντας, βάσει των εικόνων.

Σύμφωνα με τον Βαλιπούρ, το τμήμα που είναι αρμόδιο για το περιβάλλον ερευνά εάν το ζώο εισήλθε στην πόλη από κάποια δασώδη περιοχή, όπου ζούσε παράνομα σε σπίτια κατοίκων.

(ethnos. gr / photo: video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί