Πρώην πράκτορας του FBI: Έχουν σχέδιο να εμφανίσουν δήθεν “εξωγήινους” για να πάρουν τον έλεγχο (video)

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να προωθείται το αφήγημα της δήθεν "ύπαρξης εξωγήινων", όλο και περισσότερο με πληθώρα δημοσιευμάτων και συνεντεύξεων.

Θυμηθείτε εδώ “«Μας έλεγαν ψέματα»! Ετοιμάζουν τους ανθρώπους για τους “σωτήρες” από…ψηλά, vid αλλά και εδώ: «Δεν είμαστε μόνοι»!!! Χαμός με τα UFO, θέλουν να ενώσουν τον κόσμο υπό το αφήγημα των εξωγήινων”.

Υπάρχουν αναφορές ότι όλο αυτό πρόκειται για ένα σχέδιο χρήση των “εξωγήινων” για να πετύχει η ελίτ που κυβερνά αυτόν τον κόσμο τα σχέδιά της.

Ο John Desouza, που αναφέρεται ότι είναι πρώην πράκτορας του FBI, κατέθεσε μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, σύμφωνα με την οποία η ελίτ αυτού του κόσμου σκοπεύει να παρουσιάσει δήθεν “εξωγήινους” για να πείσει τον κόσμο να της παραδώσει την εξουσία.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως:

Εισβολή εξωγήινων: Η καταστροφή των πόλεων θα είναι πραγματική, οι εξωγήινοι όμως δεν θα είναι, δεν θα τους δούμε πραγματικά. Τα μέλη της ελίτ, τα μέλη της Καμπάλα, τα ίδια άτομα που προωθούν την πανδημία τώρα, θα βγουν μπροστά και θα πουν ότι μπορούμε να σας σώσουμε, είμαστε σε επαφή με τους εξωγήινους άρχοντες και είπαν ότι πρέπει να βάλετε “εμένα” επικεφαλής και όλα θα πάνε καλά. Έχουν αυτό το σχέδιο στην εφεδρεία για τη στιγμή που η πανδημία θα αποτύχει. Μόλις καταρρεύσει θα το βάλουν σε εφαρμογή.”

(photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί