«Μας έλεγαν ψέματα»! Ετοιμάζουν τους ανθρώπους για τους “σωτήρες” από…ψηλά, vid

«Έγινε μία συντονισμένη καμπάνια παραπληροφόρησης του αμερικανικού πληθυσμού».

Ο Ντέιβιντ Τσαρλς Γκρους, βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας και πρώην αξιωματούχος της Υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συλλέγει εξωγήινα σκάφη αλλά και εξωγήινα σώματα εδώ και δεκαετίες ως μέρος ενός προγράμματος ανάκτησης UFO που φέρεται να προσπαθεί να κρατήσει μυστικό.

«Πρόκειται για τεχνικά οχήματα που δεν είναι ανθρώπινης προέλευσης, ονομάστε τα διαστημόπλοια αν θέλετε, οχήματα εξωτικής προέλευσης μη ανθρώπινης προέλευσης που είτε έχουν προσγειωθεί είτε έχουν συντριβεί».

Ο Γκρους έχει προκαλέσει σάλο το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ με φόντο τη γενικότερη διάθεση από το αμερικανικό Πεντάγωνο να “συντηρήσει” το ζήτημα της “επαφής των ανθρώπων με ανώτερων τεχνολογικά μορφών ζωής”.

«Όσο κι αν ακούγονται φανταστικά, είναι αλήθεια», διατρανώνει ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα.

Τα μέσα ενημέρωσης, ακόμα και απολύτως ελεγχόμενα και διεθνιστικά δίκτυα, άρχισαν να γεμίζουν με τίτλους όπως:

«Δεν είμαστε μόνοι μας».

«Το λεγόμενο “εμπάργκο της αλήθειας” σε ό,τι αφορά τα UFO και τους εξωγήινους φτάνει ουσιαστικά στο τέλος του. Περιμένω ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα επιβεβαιώσει μιλώντας στον κόσμο ότι όντως ασχολούμαστε με μη ανθρώπινη νοημοσύνη ή εξωγήινους».

Αυτά λέγονται πλέον δημόσια στις ΗΠΑ και αλλού:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ετοιμάζουν τον κόσμο να δεχθεί την εφαρμογή ενός “φευγάτου” σεναρίου που θα σχετίζεται με τυχόν “επισκέψεις” από ψηλά!!

Οι δήθεν…”αυθόρμητες” αποκαλύψεις από πρώην και νυν υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη αλλά και η ταυτόχρονη “ευαισθητοποίηση” των ΜΜΕ αυτό δείχνουν:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί