Διαστημικός Χρυσός; – Ερευνητής είδε αλλόκοτα αντικείμενα στο διάστημα – Βίντεο

Λέγοντας ότι τα παράξενα αντικείμενα δίπλα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό «μοιάζουν να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται σταδιακά από το πλάνο», ο διάσημος ουφολόγος αναφέρει ότι «μοιάζει πιθανό ότι άνθρωποι από το μέλλον θα μπορούσαν να κοιτούν πίσω στον χρόνο και να μας μελετούν».

Όπως εξηγεί στο μπλογκ του, ο γνωστός κυνηγός εξωγήινων, Σκοτ Γουόρινγκ, εντόπισε τα παράξενα ευρήματα ενώ παρακολουθούσε την απευθείας μετάδοση από την κάμερα της NASA στον ISS.

«Μοιάζουν μεταλλικά, μιας και είναι χρυσαφί και παριβάλλονται από μια ελαφρώς καφέ και πράσινη αχλή γύρω τους» λέει ο ουφολόγος.

Άλλα είναι μικρά κι άλλα «όσο μεγάλα όσο και ο ίδιος ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός». Ο κυνηγός εξωγήινων δεν ήταν 100% σίγουρος τι ακριβώς είδε, υποθέτοντας ότι θα μπορούσαν να είναι «διαστημικά σκουπίδια», «συντρίμμια δορυφόρου» ή ακόμα και «ούρα και άλλα απόβλητα που έχουν ριχτεί στο διάστημα από τους αστροναύτες στον διαστημικό σταθμό».«Κι όμως αυτά τα αντικείμενα στην κάμερα δεν φαίνονται για λύμματα. Αλλά κάποιες φορές μοιάζουν σταδιακά να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται από το πλάνο… σαν να πρόκειται για δια-διαστασιακά σκάφη στην τροχιά της Γης» σχολίασε ο ουφολόγος.

«Όντως μοιάζει πιθανό ότι άνθρωποι από το μέλλον θα μπορούσαν να κοιτάζουν πίσω στον χρόνο μελετώντας μας στο δικό τους περιβάλλον, για να καταλάβουν καλύτερα το παρελθόν τους.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και πολύ γρήγορα έγινε viral, με τους χρήστες να ξεκινούν μια εμπνευσμένη αντιπαράθεση για το τι ακριβώς πρόκειται.

«Μοιάζει για πολύ χρυσός. Είναι τόσα πολλά που δεν γνωρίζουμε για τους ωκεανούς του διαστήματος. Σ’ ευχαριστούμε για τη δουλειά σου Σκοτ» σχολίασε κάποιος για τα παράξενα αντικείμενα έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Βαθαίνει το μυστήριο. Σπουδαίο βίντεο, σ’ ευχαριστούμε που το ανέβασε» έγραψε ένας άλλος σχολιαστής. «Θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος βιολογικού πλάσματος του διαστήματος» υπέθεσε κάποιος άλλος χρήστης.

(sputniknews. gr / photo: video screenshot)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί