Με βάση την… έρευνά του, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Tucker Carlson κατέληξε στο συμπέρασμα υπερδιάστατες/πνευματικές δυνάμεις επηρεάζουν την ανθρωπότητα με τέτοιο βαθύ τρόπο που το ελεγχόμενο περιβάλλον όπου υπάρχει η ανθρωπότητα μπορεί να συγκριθεί με μια «φάρμα μυρμηγκιών».
Απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τους εξωγήινους, τα UFO, ο Τάκερ είπε:
«Δεν είναι εξωγήινοι… Ήταν πάντοτε εδώ!!!!!!!!!
Και πραγματικά πιστεύω πως (όλο αυτό) είναι πνευματικό. Αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε πράγματι επαφή, άμεση επαφή μ’ αυτές τις οντότητες, ό,τι κι αν είναι αυτές, -ήδη σας έχω πει τι πιστεύω πως είναι- και έχει συνάψει κάποιου είδους συμφωνία μαζί τους, – αυτό είναι κάτι πάρα πολύ επαχθές».
Μόνο ο Λιακόπουλος έχει περιγράψει ξεκάθαρα και βάσει πηγών ποιοι είναι οι δήθεν εξωγήινοι! Η μυθιστορία της γης δεν μιλά για εξωγήινους αλλά για άλλα πλάσματα, τα οποία έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους ή τους κυβέρνησαν/ελέγχουν και δεν ήταν μόνο αγάλματα αλλά «ζωντανές» υπάρξεις, όπως και για τεχνολογία που προϋπήρχε! Διαβάστε οπωσδήποτε το “Το τέταρτο σενάριο” του Δημοσθένη Λιακόπουλου για να καταλάβετε ακριβώς ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!!
Όσο για τις λεγόμενες πνευματικές οντότητες του Τάκερ, ο οποίος μπερδεύει την αλήθεια, πρόκειται, σύμφωνα με όσα είναι καταγεγραμμένα, για τους δαίμονες (κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου) που δεν έχουν καμία σχέση με τους δήθεν εξωγήινους και για τους οποίους πλην Λιακόπουλου, όλοι σιωπούν!
Αναφέρει ο Τάκερ:
«Υπάρχουν δυνάμεις που δεν είναι ανθρώπινες, οι οποίες υπάρχουν σε μια πνευματική σφαίρα κάποιου είδους, τις οποίες δε μπορούμε να δούμε, κι όταν το σκέφτεσαι σε κάνει να πιστεύεις ότι ζούμε σε μια φάρμα μυρμηγκιών…»
Δείτε το βίντεο:
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
- Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Ευρήματα-σοκ σε πείραμα με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον εμίρη του Κατάρ
- Α. Γεωργιάδης: «Ευχαριστούμε τους δικαιούχους που αγκάλιασαν το πρόγραμμα αποστολής των φαρμάκων υψηλού κόστους»
- ΕΟΠΥΥ: Έως 15/3 εξυπηρετήθηκαν 294.648 αιτήματα ασθενών για κατ’ οίκον παράδοση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους
- Περιορισμένη η διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων στην αγορά της MERCOSUR – Ποιοι οι λόγοι









