Ανταρκτική, κοίλη γη και… εξωγήινοι!!! Όλο και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λιακόπουλος θα δικαιωθεί στα πάντα!!!

Ανακάλυψη του 2022 έρχεται ξανά στην επικαιρότητα τώρα που γίνονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα UFO και τις μη ανθρώπινες οντότητες που ανασύρθηκαν σε μερικά από αυτά!

Έγραφαν λοιπόν το 2022 για μία ανακάλυψη από το έργο WISSARD ότι υπάρχουν τεράστιοι υγρότοποι κάτω από τον πάγο της δυτικής Ανταρκτικής που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ζωή, μη γνωστή στον υπόλοιπο πλανήτη!!!

Το έργο Whillans Ice Subglacial Access Research Drilling είχε ανατεθεί επίσημα από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών για την επίσημη σάρωση κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής, καθώς πολλοί πίστευαν ότι με την επερχόμενη δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη, θα μπορούσαμε να μάθουμε όλο και περισσότερα για την ιστορία μας όπως την ξέρουμε.

Η ανακάλυψη από μόνη της έγινε περίπου 2.700 πόδια κάτω από τον πάγο καθώς ανέφεραν ότι ακολούθησαν την λίμνη Whillans για να δουν πού οδηγεί, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν ότι εκεί υπάρχει ένας τεράστιος χώρος.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστά πολλά για αυτό, ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η θεωρία της Κούφιας Γης είναι τελικά θεμελιώδης, καθώς θα μπορούσε να δείξει το γεγονός ότι τελικά οι εξωγήινοι ζουν κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη μας.

Πάντως, η μυθιστορία της γης δεν μιλά για εξωγήινους αλλά για άλλα πλάσματα, τα οποία έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους ή τους κυβέρνησαν και δεν ήταν μόνο αγάλματα αλλά «ζωντανές» υπάρξεις, όπως και για τεχνολογία που προϋπήρχε (βλ. Βιμάνας).

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ:

Όπως έγραφαν ΜΜΕ το 2022: «Ποιος ξέρει, ίσως όταν τρυπήσουμε στους υγροτόπους, θα μπορούσαμε να συναντήσουμε και άλλες μορφές ζωής, συμπεριλαμβανομένων εξωγήινων, ερπετών ή ακόμα και ανθρώπων που έχουν αντιταχθεί στους κανόνες της κοινωνίας μας και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον πολιτισμό τους κάτω από την μύτη μας».

Υπενθυμίζεται επίσης πως σχετικά πρόσφατα, ο πληροφοριοδότης και αυτοεκπαιδευμένος ερευνητής Eric Hecker ισχυρίστηκε πως υπάρχει εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία στον Νότιο Πόλο ικανή να προκαλεί σεισμούς.

Και δεν είπε μόνο αυτό! Την αλήθεια φυσικά την έχει πει μόνο ο Λιακόπουλος γράφοντας για την Ανταρκτική και την υπόγεια πόλη Καντάθ!!!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί