«Ζόμπι» ιοί και λιώσιμο των πάγων! Δεν περιμέναμε ποτέ να τα ακούσουμε αυτά από ρωσικά χείλη – ΒΙΝΤΕΟ

Βρήκε και ο Ζερεφός τους...ειδικούς του!

Θυμάστε ενδεχομένως την προ μερικών μηνών «ΚΕΡΑΜΙΔΑ» του Ακαδημαϊκού Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Χρήστου Ζερεφού, αναφορικά με το λιώσιμο των πάγων και την…απελευθέρωση «αρχαίων ιών»! (Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ & ΕΔΩ).

Ο…”ειδικός, το όνομα του οποίου πολλάκις έχει συνδεθεί με δραματικές προβλέψεις για την “υπερθέρμανση” του πλανήτη, είχε επικαλεστεί την Νότια Σιβηρία, από την οποία, είτε με τον αέρα, είτε με τα πουλιά ή με άλλο τρόπο μπορεί να μεταφερθούν ιοί, όπως ο… κορωνοϊός, σε… γειτονικές περιοχές, όπως η Ουχάν και άλλες περιοχές της Κίνας, διανύοντάς τεράστια απόσταση και, ως εκ θαύματος, χωρίς να… μεταφέρουν τον κορωνοϊό στις ενδιάμεσες περιοχές.

Παρόμοιες «τρελές» θεωρίες ωστόσο διατείνονται και από υψηλόβαθμους Ρώσους επιστήμονες!

Προ ημερών ο επικεφαλής αξιωματούχος της Ρωσίας στο Συμβούλιο της Αρκτικής, Nikolay Korchunov, μίλησε στο Russian Today για τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει στην παγκόσμια υγεία το λιώσιμο των πάγων στην περιοχή του Βορείου Πόλου.

Υιοθετώντας πολλά σημεία από τη ρητορική του Έλληνα καθηγητή, Χρήστου Ζερεφού, ο ίδιος χαρακτήρισε την Αρκτική μία πολύ ευαίσθητη περιοχή για την βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη αλλά και για την υγειονομική ασφάλεια:

«Υπάρχει ένα πλήθος απειλών για την βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής αλλαγής που επηρεάζει τη γεωγραφία των μεταναστευτικών οδών όπως επίσης και την εποχικότητα και τα εδάφη αναπαραγωγής των άγριων ζώων.

Θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι κάποια είδη είναι οι κύριοι φορείς αναπνευστικών ιών όπως του ιού της Γρίπης Α. Αυτοί ενδέχεται να υποστούν γενετικό ανασυνδυασμό και να μετατραπούν σε στελέχη που μεταδίδουν τους ανθρώπους (σ.σ. όλα αυτά από την κλιματική αλλαγή δηλαδή;;;;).

Ένα άλλο επικίνδυνο φαινόμενο εδώ είναι το γρήγορο λιώσιμο του παγετώνα ο οποίος μπορεί να έχει διατηρήσει βιώσιμους “σπόρους” βακτηρίων “ζόμπι” και ιών επί αιώνες (σ.σ. νάτοι οι αιώνιοι πάγοι του Ζερεφού)».

Δείτε και φρίξτε:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί