• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το ΟΠΛΟ-ΠΑΓΙΔΑ της Ευρώπης- Πέρασε χωρίς να ρωτήσουν και να λογαριάσουν κανέναν κι η ΦΑΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ (vid)

Το ΟΠΛΟ-ΠΑΓΙΔΑ της Ευρώπης- Πέρασε χωρίς να ρωτήσουν και να λογαριάσουν κανέναν κι η ΦΑΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ (vid)

scan pexels
Σίγουρα πέρασε σαν μια είδηση ανάμεσα στις άλλες, χωρίς να της δώσουν τη σημασία που έπρεπε,

αφού όλοι ασχολούνται, με το ράλι ανόδου των τιμών, τα καύσιμα που έφθασαν στα ύψη και την απειλή της διακοπής ενέργειας τον χειμώνα που θα παγώσουμε όλοι!

Το el.gr σας ενημέρωσε ΕΔΩ, για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της ΕΕ, που ήρθε, για να συνεχίσει το μέτρο της απόλυτης αφαίρεσης της ελευθερίας των πολιτών στην μετακίνηση, με πρόσχημα την ίδια την ελευθερία μετακίνησης. ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ αλήθεια!

Η πολιτική συμφωνία της ΕΕ επεκτείνει τον κανονισμό, που αφορά το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό για την COVID για ακόμα ένα χρόνο, όπως λένε αυτοί, αλλά όλοι ξέρουμε, πως δεν θα το αφήσουν ποτέ να λήξει, ένα τέτοιο απόλυτο όπλο καταναγκασμού και ελέγχου των πολιτών. Γιατί συνδέει κάθε πολίτη, με το σύστημα καταγραφής των ιατρικών του φακέλων και κατ’ επέκταση των προσωπικών του δεδομένων, με βάση τα οποία θα μπορεί να τους απαγορεύει, όποτε θέλει, η κάθε εξουσία η οποία προέρχεται, είτε από την ΕΕ, είτε από οποιαδήποτε χώρα ή αρχή, όπως ο ΠΟΥ για παράδειγμα, την μετάβαση σε οποιονδήποτε τυχόν προορισμό θέλουν να βρεθούν.

Μπορείτε να διαβάσετε στο προηγούμενο άρθρο, για το μέτρο της ΧΟΥΝΤΑΣ και τα καινούργια στοιχεία που προσέθεσαν σε αυτό το ψηφιακό πιστοποιητικό, για να το κάνουν ακόμα πιο ισχυρό ΕΔΩ.

Επανερχόμαστε όμως στο σημαντικό αυτό θέμα, γιατί σε ένα πολύ σημαντικό βίντεο με την μαρτυρία της Virginie Joron, η οποία είναι Γαλλίδα πολιτικός και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρεται το τι επικρατεί πριν την ψηφοφορία, τόσο σημαντικών θεμάτων, που αφορούν την ίδια μας την ελευθερία!

Η προχειρότητα, η αδιαφορία και το θράσος, με το οποίο διοργανώνουν τις ψηφοφορίες στο Ευρωκοινοβούλιο και ο τρόπος με τον οποίο, οι ίδιοι οι ψηφισμένοι -υποτίθεται από τους λαούς, ευρωβουλευτές- ούτε καν διαμαρτύρονται για όλα αυτά, πόσο μάλλον να υποστηρίξουν και τα δικαιώματα των πολιτών -παρά το ότι πληρώνονται ένα σκασμό λεφτά σε μισθούς, για να το κάνουν αυτό- είναι κάτι που δείχνει ότι η κατάσταση, στην έρμη την ΕΕ, έχει πλέον ξεφύγει!

Σύμφωνα με όσα θα ακούσετε στο βίντεο να λέει η Γαλλίδα πολιτικός:

“Αυτό το υγειονομικό διαβατήριο πρακτικά, ψηφίστηκε για πρώτη φορά το 2021 και επιτρέπει την καθιέρωση ενός πλαισίου σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επειδή η ελευθερία της μετακίνησης είναι ένα σημαντικό άρθρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι το άρθρο 21, που επιτρέπει την ελεύθερη μετακίνηση των ατόμων μεταξύ των κρατών-μελών.

Συνεπώς, το υγειονομικό διαβατήριο πρακτικά, καθιερώθηκε αρχικά, για να καταπολεμήσουμε την εξάπλωση του ιού. Κι έτσι, για να το κάνουμε αυτό, προκειμένου τα άτομα να συνεχίσουν να κυκλοφορούν, να πηγαίνουν από ένα κράτος σε ένα άλλο, καθιέρωσαν το υγειονομικό διαβατήριο.

Βλέπουμε ότι ήταν ένα μέτρο που είπαν ότι ”αποτελεί εξαίρεση”, για να καταπολεμήσουμε την εξάπλωση του ιού και το οποίο όφειλε να τερματιστεί στο τέλος Ιουνίου.

Όμως, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεώρησε ότι η πανδημία επρόκειτο να επανέλθει. Είναι βέβαιο για αυτούς!!!!

Συνεπώς χρειαζόταν να επεκτείνουν αυτό το υγειονομικό διαβατήριο. Άρα, πράγματι, θα τεθεί αυτό το ζήτημα σε ψηφοφορία. Δυστυχώς, έπρεπε να το ψηφίσουμε αύριο. Οπότε…

Το περίεργο ωστόσο είναι ότι δεν διεξάγεται δημόσιος διάλογος γύρω απ’ αυτό το ερώτημα!!!!

Αύριο στις 7 Ιουνίου, αυτό ήταν ένα ζήτημα που κανονικά θα ερχόταν για ψηφοφορία χωρίς κοινοβουλευτικό διάλογο!!!!

Κάτι τέτοιο είναι ωστόσο περίεργο, επειδή αυτό το ζήτημα αγγίζει εντούτοις τις ελευθερίες μας. Αυτό σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αλλά το πρόβλημα είναι επίσης, ότι το υγειονομικό διαβατήριο σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει έναν άμεσο αντίκτυπο στα υγειονομικά διαβατήρια στο επίπεδο του κάθε κράτους-μέλους, επειδή πρακτικά, αυτό το πλαίσιο επιτρέπει τον έλεγχο και τη συνέχιση αυτού, που τα κράτη-μέλη, μέσω εθνικών μέτρων, συνεχίζουν να εφαρμόζουν: ένα μακροχρόνιο διαβατήριο.

Το βλέπουμε ξεκάθαρα στη Γαλλία.

Σήμερα έχει ανασταλεί, αλλά ωστόσο για να έχετε πρόσβαση σ’ ένα νοσοκομείο, απαιτείται ένα υγειονομικό διαβατήριο…”.

ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ λοιπόν. Για μια πανδημία που την έχουν σίγουρη ότι θα έρθει! Το οποίο κάθε χρόνο θα εμπλουτίζουν με ότι θέλουν, χωρίς να ρωτούν κανέναν και ελέγχοντας όποιον θέλουν, στο που πάει, στο τι έχει ή δεν έχει κάνει, και στο πότε να το κάνει.

Αν όλα αυτά δεν οδηγούν σε έναν κόσμο ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, τότε τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε που πάμε;

Δείτε το βίντεο:

photo pexels

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.