Τι θα γίνει χωρίς μετρητά;;; «Κεραυνοί» από Αμερικανό επιχειρηματία, γιατί αποθεώνεται η Ελλάδα! vid

Διαβάστε...

Ο Aaron R. Day, Αμερικανός επιχειρηματίας και πολιτικός ακτιβιστής, εξέφρασε την άποψή του για το Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας (CDBC), το οποίο το οποίο επιδιώκεται να αντικαταστήσει εντελώς τα μετρητά σε κάθε χώρα!

Όπως είπε, μιλώντας στους Epoch Times:

«Θα σας πουν ότι το ψηφιακό νόμισμα είναι μια μορφή ψηφιακού χρήματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκεί όπου  δεν θα υπάρχουν μετρητά και, θα είναι πραγματικά βολικό, πραγματικά φθηνό και θα είναι πολύ εύκολο (στην χρήση).

Αυτό το οποίο είναι πραγματικά το  ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας, είναι ψηφιακό χρήμα “προγραμματιζόμενο”, που μπορεί να το επιβλέπει η κυβέρνηση και μπορεί να λογοκριθεί από την κυβέρνηση.

Συνεπώς με άλλα λόγια, είναι κάτι όπου… -τώρα  φανταστείτε μια κοινωνία όπου δεν έχετε πλέον μετρητά και, κυριολεκτικά κάθε συναλλαγή που κάνετε παρακολουθείται από  την κυβέρνηση! Εάν έχετε λογαριασμό ταμιευτηρίου υγείας, χρεωστικές κάρτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο για να αγοράσετε ορισμένα είδη υγειονομικής περίθαλψης τα οποία βρίσκονται ήδη σε λίστα!

Η κυβέρνηση αποφασίζει (εμμέσως) ακόμη και τι μπορείτε να αγοράσετε.

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα προγραμματισμένα σας χρήματα για την αγορά πραγμάτων, τα οποία η κυβέρνηση αποφασίζει ότι θέλει να αγοράσετε»!

Η Ελλάδα βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη χώρα σε όλα αυτά, τουλάχιστον στην Ευρώπη, και όπως είναι φυσικό αποθεώνεται (ΕΔΩ)!!!

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, το ID2020 και η Digital Impact Alliance ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την προώθηση πρωτοβουλιών ψηφιακού μετασχηματισμού που δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντα και την ευημερία των ατόμων και των κοινοτήτων, όπως ισχυρίζονται, την ώρα που προωθείται παντού το ψηφιακό νόμισμα-ταυτότητα!!!! 

Όπως επιδιώκεται, το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό! 

Άλλωστε προωθείται και το Worldcoin, όπως αποκλειστικά έχετε διαβάσει στο ΕΛ!!!

Τελικά, τα CBDCs (Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας) ενδεχομένως θα φορτωθούν σε μικρά μικροτσίπ ή βιοτσίπ, προκειμένου να ενσωματωθούν στον οργανισμό, καθώς η τεχνολογία κάνει άλματα!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί