ID2020!!! Ακόμα ένα τεράστιο βήμα προς το «ψηφιακό χάραγμα» – Σημαντική εξέλιξη

Τι ανακοινώθηκε...

Το ID2020 και η Digital Impact Alliance ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την προώθηση πρωτοβουλιών ψηφιακού μετασχηματισμού που δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντα και την ευημερία των ατόμων και των κοινοτήτων, όπως ισχυρίζονται, την ώρα που προωθείται παντού το ψηφιακό νόμισμα-ταυτότητα!!!! Όπως επιδιώκεται, το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό! Άλλωστε προωθείται και το Worldcoin, όπως αποκλειστικά έχετε διαβάσει στο ΕΛ!!!

Σύμφωνα με οικονομολόγους, τα CBDCs (Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας) τελικά θα φορτωθούν σε μικρά μικροτσίπ εμφυτευμένα κάτω από το δέρμα! Κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή ακριβώς σε ποιά μορφή θα προσφερθούν στους ανθρώπους! Το σίγουρο είναι πως το σχέδιο προβλέπει να φορτωθούν, στο όποιο εμφύτευμα, ψηφιακές μονάδες συναλλαγών και λοιπές πληροφορίες!!!

Όπως γράφει το biometricupdate.com, «η Digital Impact Alliance θα φιλοξενήσει την τεχνογνωσία του ID2020 στον τομέα της ψηφιακής ταυτοποίησης. Θα δώσει προτεραιότητα στην σημασία της ηθικής ψηφιακής ταυτοποίησης για την προώθηση μιας χωρίς αποκλεισμούς και αξιόπιστης ψηφιακής δημόσιας υποδομής και διακυβέρνησης δεδομένων».

Όπως έχει γράψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος για το «εμφυτεύσιμο τατουάζ», το οποίο θα επιβεβαιώνει μεταξύ άλλων πως όλοι έχουν κάνει τα όποια εμβόλια, ο Bill Gates (θέλει) να συνδυαστεί με το νέο σκεπτικό ταυτοποίησης προσώπου με την κωδική ονομασία «ID2020». (Πηγή: https://id2020.org/_)

Πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια την «ψηφιακή ταυτότητα» που δίνει σήμερα ως «διευκόλυνση» η Νέα Τάξη στους ανθρώπους.

Ο δρόμος προς την απόκτηση αυτού του «σημείου αναγνώρισης» είναι μέχρι στιγμής ένας:

Η ψηφιακή ταυτότητα

Οι εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller, έχουν συμμαχήσει με τον «φιλάνθρωπο» Bill Gates, προκειμένου το ID2020 να αποτελεί πολύ σύντομα το «σημείο αναγνώρισης» όλων των…«υγιών» ανθρώπων πάνω στον πλανήτη.

«Είμαστε περήφανοι για όσα έχει επιτύχει το ID2020 τα τελευταία εννέα χρόνια, κινητοποιώντας την τεχνολογική κοινότητα για να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους πληθυσμούς του κόσμου», δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ID2020, Kim Gagné. «Το ID2020 προσχωρώντας στην Digital Impact Alliance, παγκόσμιο ηγέτη στον ψηφιακό μετασχηματισμό, θα διασφαλίσει την συνεχή επίδραση των ηθικών αρχών, προτεραιοτήτων και στρατηγικών που έχουμε εργαστεί σκληρά για να προωθήσουμε. Η ενοποίηση της δουλειάς μας με την δική τους θα ενισχύσει και θα επιταχύνει αυτή την σημαντική προσπάθεια».

Όπως είναι φυσικό το ID2020 παρουσιάζεται ως κάτι καλό και ωφέλιμο!

«Η ψηφιακή ταυτότητα είναι το θεμέλιο που επιτρέπει στους ανθρώπους να ασκούν τα δικαιώματά τους, να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που βελτιώνουν την ζωή τους και τελικά να ενταχθούν στην επίσημη οικονομία , λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Impact Alliance, Priya Vora (σ.σ. Χωρίς το ψηφιακό χάραγμα δεν θα μπορεί κάποιος να ενταχθεί στο σύστημα! Θα πει όχι και θα απορρίψει τον κόσμο τους)». «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το εντυπωσιακό έργο του ID2020 στον οργανισμό μας και θα ενισχύσουμε τις συλλογικές προσπάθειες για να υποστηρίξουμε ηθικές προσεγγίσεις ώστε η ψηφιακή ταυτότητα να κλιμακωθεί και τελικά να μεταμορφώσει όλες τις πτυχές της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί