ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πρωτοπόρα στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ! Θα γίνει της… Sillicon Valley – BINTEO

Ο Τζιτζικώστας, ο Πιερρακάκης και ο Χαράρι...

Και ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ουκρανία, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να γίνει… ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

Σε αυτή την κατεύθυνση, υψηλοί είναι οι στόχοι της «Beyond», της ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, από το βήμα του χώρου της ΠΚΜ στην ομώνυμη έκθεση.

Ο κ. Τζιτζικώστας, μάλιστα, έκανε γνωστό, ότι ένας από τους στόχους, τον οποίον τόνισε, πως «θα τον πετύχουμε», είναι «να φέρουμε εδώ, ως τιμώμενη περιοχή, το Σαν Φρανσίσκο, αλλά και την Silicon Valley». Ο Περιφερειάρχης είπε ακόμη ότι: «θέλουμε να κάνουμε την Beyond την μεγαλύτερη Έκθεση Καινοτομίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη», όπως προφανώς είναι το Sillicon Valley!

Η τεχνολογία είναι καλή, αρκεί να γνωρίζουμε ποιος την ελέγχει. δυστυχώς στην κορυφή βρίσκεται το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και τα αφεντικά του Σβαμπ, και η τεχνολογία, κατά τα φαινόμενα, θα χρησιμοποιηθεί για καταναγκασμό και έλεγχο!

Στη σημασία της Beyond για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τους στόχους της εκθέσεως, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «η Beyond σχεδιάστηκε όταν πήγαμε σε μια επιχειρηματική αποστολή με τον κ. Τζιτζικώστα στην Silicon Valley και το Σαν Φρανσίσκο», ενώ τόνισε ότι «η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη. Τώρα είναι η δεκαετία της! Νομίζω ότι τώρα είναι η δεκαετία της πόλης».

Τι συμβαίνει όμως με την Silicon Valley;;; Ας δούμε τι λέει, ποιος άλλος, ο «προφήτης» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Νόα Χαράρι: «Δεν υπάρχει καμία απάντηση στην Βίβλο σχετικά με το τι να κάνουμε, όταν οι άνθρωποι δεν θα είναι πια χρήσιμοι για την οικονομία. Χρειάζεστε νέες ιδεολογίες και νέες θρησκείες, οι οποίες θα προκύψουν από την Sillicon Valley.

Δείτε στο 1.40 του βίντεο:

Η Silicon Valley είναι μια περιοχή στην Βόρεια Καλιφόρνια, που λειτουργεί ως παγκόσμιο κέντρο υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας! Φιλοξενεί στο έδαφός της εταιρείες, οι οποίες εργάζονται στο να εξαπλώσουν την τεχνολογία καταναγκασμού και ελέγχου, με εμφυτεύματα που θα ταυτοποιούν και θα συνδέουν τους ανθρώπους με την τεχνητή νοημοσύνη!

Και τι έχει πει ο Χαράρι για τον κόσμο της τεχνολογίας που έρχεται;;;

Χαράρι: «Θα γίνουμε ΘΕΟΙ! Οι άνθρωποι θα είναι μέρος ενός ΔΙΚΤΥΟΥ, από όπου δεν θα μπορούν να ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΟΥΝ», vid

Χαράρι στους Τούρκους: «Τελειώνει η ανθρώπινη κυριαρχία, φτιάχνεται η ΑΧΡΗΣΤΗ τάξη ανθρώπων», vid

Χαράρι: Άχρηστοι οι άνθρωποι! Αργά ή γρήγορα θα ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, vid

Χαράρι: Έτσι θα ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ η ιδιωτική σας ζωή – Θα ζείτε σε έναν νέο ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Και πολλά άλλα!!!

Και όπως όλα δείχνουν, η Θεσσαλονίκη θα είναι πρωτοπόρα σε αυτή την κατεύθυνση!!!

Το είπε σήμερα και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος έχει επικαλεστεί και υμνήσει τον Χαράρι:

  1. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ

2. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, DRONES ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ… «ΚΑΛΑ»

3. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

photo intime/scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί