Χαράρι: Έτσι θα ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ η ιδιωτική σας ζωή – Θα ζείτε σε έναν νέο ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, vid

Συνεχίζουν οι αλήθειες…

Ο «προφήτης» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Νόα Χαράρι, εξακολουθεί (είναι υποχρεωμένος) να ενημερώνει την ανθρωπότητα για όλα αυτά που έρχονται, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν το σχέδιο που πρέπει να ΑΡΝΗΘΟΥΝ σε περίπτωση που θέλουν να κρατήσουν την πνευματική ελευθερία τους.

Σε συνέντευξή του, απόσπασμα της οποίας εξασφάλισε το ΕΛ, αναφέρει πως «Η επιθυμία για καλύτερη Υγεία (σ.σ. όπως την παρουσιάζουν οι τηλέ-ειδικοί) θα φέρει το τέλος της ιδιωτικής ζωής»:

«Πιστεύω η μεγάλη μάχη στον 21ο αιώνα όσον αφορά την ιδιωτική ζωή θα είναι μεταξύ της ιδιωτικής ζωής και της υγείας!!!!! Αν είσαι πρόθυμος να εγκαταλείψεις την ιδιωτική σου ζωή και να συνδεθείς σ’ αυτούς τους βιομετρικούς αισθητήρες και να επιτρέψεις κάποιος αλγόριθμος να συλλέγει όλα αυτά τα βιομετρικά δεδομένα για λογαριασμό σου, σε αντάλλαγμα θα λάβεις εκπληκτική υγειονομική περίθαλψη.

Ο αλγόριθμος θα μπορεί για παράδειγμα να ανιχνεύει πότε ο καρκίνος απλά ξεκινά.

Και παρόμοια αυτός θα σε προστατεύσει ενάντια σε πολλά άλλα είδη κινδύνου και θα σου παράσχει πολύ καλύτερη υγειονομική περίθαλψη απ’ οποτεδήποτε πριν στην ανθρώπινη ιστορία. Σε αντάλλαγμα, θα πρέπει απλώς να εγκαταλείψεις την ιδιωτική σου ζωή…».

Και φυσικά χωρίς ιδιωτική ζωή θα σου προσφερθεί ένας άλλος εικονικός κόσμος για να περνάς καλά!

Επομένως πρώτα το τσιπάκι-ταυτότητα-ιατρικός φάκελος, προκειμένου να συμμετέχεις στην κοινωνία και να έχεις ιατρική περίθαλψη, μετά τα εμφυτεύματα που θα σε βελτιώσουν ακόμα περισσότερο σωματικά και εν τέλει ένας ΝΕΟΣ εικονικός κόσμος καλύτερος από αυτόν της ενεργειακής κρίσης, της φτώχειας και των πολέμων. ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί